Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi1979
csendes tag
Vásároltam egy közel 3000 Ft-os Philips SBC MD110 mikrofont. Videót szeretnék felvenni a számítógépen amire beszédet mondanék rá. A webkamerámban van mikrofon ami megfelelően hangos, de nagyon zúg, és recseg. 600 Ft-os asztali, vagy csíptetőset sem mertem venni, sőt ajánlották hogy 2000-3000 Ft környékén vásároljak.
Találkozott már valaki ilyen típussal és azzal a problémával, hogy nagyon halk? Az msn még hangklippet sem készít, a Vezérlőpultban teszteléskor max az hallatszik a hangszóróból ha ütögetem, a beszéd nem. A videókészítő programnál pedig, ha az elkészült videót visszanézem, teljesen fel kell vennem a hangerőt és akkor talán egy kicsit hallatszik a hangom.
Gyárilag rossz lehet vagy én nem figyeltem oda valamire?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- Simson tank
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest