Új hozzászólás Aktív témák

• scream

veterán

válasz nuke7 #523 üzenetére

Nekem igazából jelenleg mindegy, hogy az USB-s audio interface vagy "csak" egy sima mikrofon - csak ha nem USB-s, akkor kellene hozzá valamilyen interface amivel a PC-re kötöm, ami a keretből szed le.

Az Elgato-ban tetszik ez a plusz, hogy elég jó szoftveres támogatás mellett lett megvalósítva a koncepció, de nem ragaszkodom hozzá, mert meetingekhez azért nem feltétlenül előfeltétel az ilyen tudás. :)

Valami olyan megoldást szeretnék, amit mondjuk a monitor fölé pozícionálok, nem kell az arcomba lógnia (tehát a képernyőből nem takar ki), mégse hallatszik bele minden is (ha pl feleségem mellettem kb 120 centire meetingben ül és beszél, utcáról kiabálás/forgalom) a környezetből és a többiek jól hallanak, nincs recsegés/ropogás, nem jól hallani, stb. Ilyen szempontból a mostani headset (BW C725) elég jó a mikrofonja.

Néztem Platronics/Sennheiser/Jabra wirelless headseteket, de azok 65-75k környékén mozognak és idáigi tapasztalataim alapján hosszabb távon zenehallgatásra nem alkalmasak és pont azt szeretném megoldani, hogy ne kelljen folyamatosan le-fel venni/cserélgetni a fejhallgatót munka+zene és meetingek között.

Árban a teteje, amit rászánnék az ~50k körül van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés