Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
A megoldás az volt, hogy nem boot, hanem frissitás módban megint felraktam az xp-t ugyanarra a particióra, mint ahol volt, emiatt az összes drivert (alaplap, videó-, hangkártya) is újra kellett telepíteni, majd mikrofon-hangerő konfigurálás után már minden pöpecül működött - kérdés meddig

-
Almos
aktív tag
Nekem is ugyanez a problémám!!
Hoztak egy gépet, amin működött rendesen a mikrofon, aztán gondolt egyet és alig hallani.
Kipróbáltam másik hangkártyával, 2 másik mikrofonnal, minden boost és egyéb opció be van ikszelve, összes xp frissites fel van tolva, és mégse megy.
Amire eddig jutottam, az annyi, hogy ha netes beszélgetés közben elinditod a Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök/Hang/Hardware kipróbálása alatt a mikrofon konfigurálós varázslót, és egy jó nagyot belefújok/ordítok a mikrofonba, akkor megjön a hangerő - mindaddig amig be nem fejezem a beszélgetést.
Azaz maga az xp szar, de nincs kedvem csak emiatt az egészet újrahúzni, csak ezt az egy részét szeretném valahogy újratelepíteni. Mert a gépet gyakorlatilag csak nettelefonálásra használják, ez a legfontosabb célja.
Ötletek, hogy telepítő cd-ről mit telepítsek újra, mert már napok óta szívok ezzel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest