Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedWing
aktív tag
Hétvégén jövök ki az egyik hyperszuper market parkolójából, fényes nappal, egy hófehér Mercedes Sprinterrel. Kijáratnál lámpa. Előttem állt egy személyautó. Megállok. Egyszer csak hallom/érzem, hogy belém jöttek balról. (onnan is van egy kijárat a parkolóból)
Kiszállok, látom ám, hogy egy ~60 éves mama, piros szuzukival oldalról belém jött.
Kiszáll, elkezd sipítozni, hogy mit képzelek én itt, miért kell száguldoznom meg bevágnom elé! (hozzáteszem 1-es alapjáraton álltam be a másik jármű mögé, akkor még híre/hamva sem volt)
Ezt próbáltam neki elmagyarázni, de valahogy nem értette...
Szerinte: Én hatalmas sebességgel közeledtem jobbról (egyébként jobbkéz-szabály), mert ő elnézett jobbra de nem látott, a következő pillanatban meg ott voltam előtte.
Na igen, mert előre nem látott 5 m-t, elfordult jobbra, nem jött senki (mivel már ot álltam a másik mögött) és nemes egyszerűséggel belém kanyarodott!Az ilyennek miért van még jogija????
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
RedWing
aktív tag
Értem én amit írsz, de nem igaz, hogy nem lehet észrevenni egy Sprintert!?
Ha meg nem lát vegyen szemüveget (és hordja is) vagy nem üljön autóba...Nem lett jelentős kár (kb. 10 km/h-val jöhetett), de céges kocsi. Ha lesz önrész én fizetem...
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
RedWing
aktív tag
A topic címére válaszolván: Ő azért vezet úgy mint egy állat, mert Ő egy állat!
AMAZING DRIFTING by KEN BLOCK
[link]Minden kedves fórumtársnak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
-
RedWing
aktív tag
válasz dragonfx #14867 üzenetére
Sorry, én még 1x sem láttam itt a linket.
Még jó, hogy nem közúton csinálja!
A leírtak alapján valószínűleg nem vezettél még összkerékmeghajtásos autót...
Nem olyan egyszerű ám 4 keréken csúsztatni!
Pontosan azért kell a nagy nyomaték és teljesítmény, hogy "könnyebben" lehessen végrehajtani a manővereket.
Azért megnéznélek, hogy te mit művelnél egy ilyen géppel... Biztos sikerülne, hisz megcsinálná helyetted...Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
RedWing
aktív tag
válasz Integra #14868 üzenetére
"azért megnéznélek ahogy az e-klub előtt a 12 éves csajoknak a 316i póverrel próbálkozol valamit produkálni....."
Ez tetszik!!!
Az ilyenek szoktak vérszemet kapni, mikor meg merem őket előzni közúton egy folkszvágen pászáttal, aminek az van a hátuljára írva, hogy: TDI 4matic és nem tudja elviselni, hogy elmentem a bömös mellett... Persze rendszeresen otthagyom őket (természetesen nem M és egyéb brutális sportváltozatokat) mivel csak kívülről "gyári" a picike...
-
-
RedWing
aktív tag
válasz fekeandras #14878 üzenetére
Ott a pont!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest