- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
fjudors #49629 üzenetére
Nem tereltem, főleg nem "össze-vissza". Nem értelmeztem semmiféleképp gondolva. Nem írtad le pontosan, én pl alapból először nem is magánterületre hanem motorkerékpárra gondoltam. Pl az ittas vezetés vonatkozik közúti forgalom elől el NEM zárt magánutakra is.
Másik ha ittál és mondjuk nem tudsz hazamenni, de van odakint -20 fok és nem akarsz megfagyni kellene egy járó motor. De linkelj nyugodtan jogszabályt és értelmezd.
"Vezető" az aki az úton járművet vezet vagy állatot hajt. Definíció szerint. Értem, ha beindítod már értelmezhető úgy, hogy megkísérled a szabályszegést, de ha beülök mondjuk jobb egybe akkor nem igazán próbálom megszegni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Reklámblokkolók topikja
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged