- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
Zozzant #32522 üzenetére
Azért ha jól értelmezem, itt nem arról van szó, hogy integetett az út szélén, hanem igyekezett lezárni az utat, és megakadályozni, hogy továb menjen az autó. Sokgyerekesként pláne megállok, mert még nagyobb a felelősségem, és ha valaki - láthatóan veszélyhelyzetre hivatkozva - megállít, hát megállok. Ez nem feltételez óvatlanságot, psztán egyszerű mérlegelés kérdése a dolog, hogy melyik a veszélyesebb: egy nagy valószínűséggel előttem lévő veszélyhelyzet, vagy a félelem attól, hogy megálljak akárkinek a döntő.
Ha pedig szerintem is ok nélküli (és illegális) a lezárás, mint állampolgár is tehetek bejelentést. Hivatalos személyként, képviselőként, miniszterként ez pedig egyenesen kötelességem lenne.
Egyébként egy adó-vevő szerintem is elkelt volna nekik, ha már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged