- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Én is itt tanultam meg hivatalosan vezetni, de az egész gyerekkoromat egy Veszprém megyei kisvárosban éltem le, úgyhogy van sejtésem róla, milyen rossz lehet vidék után itt vezetni. A feleségem például annyira fél a Hungárián, hogy egyfolytában a féket tapossa - pedig én ülök a volán mögött.
És akkor egy összehasonlítás: A fateromnak kb. 12 éve van jogsija, viszonylag jól vezet, de Budapesten meghal. Egyszerű okból, feléjük sem ilyen összetett útvonalak, sem ekkora forgalom nincs, tehát nem tudott rutint szerezni ennyi idő alatt sem.
"szerk: amugy nekem azt tanította meg elsőnek, hogy sohasem szabad felkapni a vizet más hülyeségén. Tekeredjen fel a fára, ha akar, de minket ne kéztessen nyugtalanságra."
És mennyire igaza is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged