- sziku69: Szólánc.
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
#92415744 #23036 üzenetére
Érdekes, nekem nem gond lassan menni, pedig nem épp alulmotorizált az autóm. Még 30-cal is tud menni, ha épp az kell.
Én amúgy utálom a motorosokat két dolog miatt: a hangjuk (pedig motorra a műszaki csak 90 decibelt enged max hangerőnek, autónak 100-at), és az a felfogás, hogy ha jön egy motor, akkor az autós számítson rá, hogy nem a megengedettel jön, hanem gyorsabban. Ezt több motoros is kifejtette már nekem, és rettentően csodálkoztak a nem épp szalonképes válaszomon.
A te gondolatmenetedet követve meg mindenkinek elektromos golfautóval kellene járnia, azzal nem lépné túl a megengedett sebességet. Az a gond, hogy a mai magyar közlekedésben az erős motor ugyanúgy a biztonságot szolgálja, mint a légzsákok. Amikor előzöd a 100lovas kisautóban ülő frusztrált látens suzukist, az meg rádgyorsít, mert miért ne, akkor nem mindegy, hogy 100 vagy 150, esetleg 200 lóerőt tudsz mozgósítani a meneküléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest