- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Hát ez nem IT lesz.:)
Három éven keresztül minden nyáron 2 és fél hónapot dolgoztam, mint víz és gázszerelő segédmunkás egy olyan cégnél, ahol egy volt osztálytársam, mint szerelő dolgozott. Itt önkormányzati munkát végeztek és katasztrófális volt az egész. Hétvégén is meló (igaz ez zavart a legkevésbé, mert jól fizettek és kellett a pénz, hiszem csak ilyenkor volt szünetem a suliban), nálam jóval sötétebb a főnök, nem a szerelő (a legtöbbjük nagyon értette, amit csinált), s nyári segédmunkások. A legrosszabb az volt, amikor beraktak a nyári kisebbségi elit alakulattal valahova dolgozni s egész nap alig csináltak valamit (pl: aszfalt feltörésénél egy fogta a légkalapácsot, egy a vezetéket, egy meg pihent ez ment 10 percig és utána 30 perc szünet, én meg dolgozom, mint állat, mert a főnök engem kért meg, hogy csináljam). Az önkormányzat tök fölös munkákat ad ki, amiket milliókért kiad vállalkozóknak (pl:iskolatakarítás) és a takarítóknak felmondanak, pedig ők sokkal olcsóbbak és jobban is dolgoztak. Arról nem is beszélve, hogy három hetente új cégnevünk volt. A főnöknek m5-ös bmw, és undorító fűzős-cibzáras nike cipő:().
De a szerelők kerestek és nem is keveset. Tudjátok mennyi egy tetőszigetelő munkadíjja? 900-1200Ft/óra. Igaz rohadt meló, de minekünk is kellett csinálni s ennyiért lazán elviselhető lenne. Szóval jó munka van csak keresni kell. Persze kinek mi a fontos. Szerettem itt lenni, amikor szerelővel kellett dolgozni, mert akkor legalább tanul vmit az ember s megvan az alkotás öröme. Az IT más tészta, jelenleg nagyon felülértékelt iparág (nem viccből mondom) s lessz ez még rosszabb is. A diploma fontos, de egyre értéktelenebb sajnos. A jó tanárok elmennek az egyetemekről s egyre kevesebb igazi megszálott tudós-tanárt látni.:(
A nyelvismerettel teljesen egyetértek. Ott tényleg nem a papír számít.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest