- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Hory
aktív tag
Hogy kicsit hozzaszoljak. En harmadeves bme info-s voltam, amikor megunvan a sok elmeleti rizsat, leteptem egy hirdetest a bufevel szemkozti falrol, es elmentem reszmunkaidobe rendszergazdaskodni (linux). Eleinte 720/orat fizettek (pontosan 3 evvel ezelott), probaido miatt, aztan ez 900ft/orara modosult. Kb. egy evnyi rendszergazdaskodas utan meguntam a dolgot, de nagyon, es inkabb beszalltam a fejleszto teambe. Valamikor volt egy fizetesemeles is, 1200/orara, aztan ez sokaig igy maradt. Kozben tizszer kezdtuk ujra a projektet, meg minden, azt nem kivanom senkinek. A lenyeg, hogy egy menet kozbeni vezetoseg-valtas utan most 1800/ora-n allok, reszmunkaidoben, 3 ev szakmai gyakorlattal (bar igazolni nem tudom, nincs papir), 24 evesen.
Ez az allas amugy SZVSZ nem rossz, amig egyetemista vagyok, reszmunkaidoben. De azutan az lesz. Latom, hallom, hogy mi tortenik az ismeroseimmel; az egyik PS2-re portolja a philos labs alcatraz c. orokbecsujet (egyedul), a masik cisco router-eket konfigol havi 800-ert (netto!... dobb), es ezek meg nem is kirivo esetek. A 30-50 ezres (vagy meg tobb, ebben nincs felso hatar) dolgozo nagygepes szervizesek/rencergazdak...
Annyit latok, hogy en is lehetnek ilyen. Nem olyan nagy durranas cisco routert konfigolni, megvan a megfelelo linuxos hatter, akkor 3-6 honap, es en is hulyere kereshetnem magam. Csak kerdes, hogy erdemes-e... IMHO nem lehet tul izgalmas. Annyira nem vonz a lehetoseg, hogy havonta 5-6 ceg belso -szetganyolt :)- halozatat megismerve route szabalyokat irkaljak.
Az a baj, hogy az erdekes munka ismertetojele az, hogy valtozatos. A ceg, aki alkalmaz, viszont azt akarja, hogy egy adott temat minel profibban ismerjek - ez a ketto pedig nem jon ossze. Egy megoldas lenne: par evente munkahelyet valtoztatni. Csak ez meg rizikos. De ugy nez ki, ez lesz belole...
(Bocs, most paran biztos frusztraltak - csak ellenpontkent irtam le, hogy ne keseredjetek el)
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest