Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
van valamilyen mail cím amire lehet írni a mailboxnak, mert én nem nagyon találtam?
-
Danecay
addikt
Az én esetemben is az a baj, hogy a Mailbox-ról nem tudom lekérdezi, a leveleket levelező progi segítségével, persze természetesen a megfelelő POP 3 kiszolgáló beállítása mellett ami ebben az esetben mail.mailbox.hu Sokkal tovább csatlakozik a szerverhez, majd a hitelesítésnél, kiírja, hogy heyltelen felhasználói név vagy jelszó vagy esetleg, hogy nem tud a szerverjez csatlakozni. A felhasználói nevemmel és a jelszóval nincs kond, mert a webes felületen be tudok jelentkezni. Egyébként 2 másik mail fiókom is van beállítva és azok működnek, csak a mailbox szórakozik.
Ezzel kapcsolatban tud valaki valami okosat? Milyen mail címre lehet írni ezeknek a mailboxosoknak, mert nem találtam semmilyen Help Desk-et vagy Supportot? -
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit #47 üzenetére
Most meg müködik rendesen.
-
CriticalHit
addikt
Nesze nekem mailbox:
''Tisztelt Felhasználóink!
A levelező szolgáltatás technikai okok miatt átmenetileg szünetel.
A tárolt e-mail adatok nem vesznek el, az adatokhoz a hozzáférést lehetőség szerint még az év végéig újból biztosítani tudjuk. Megértő türelmüket köszönjük.
Mailbox Ügyfélszolgálat''
Az év végéig, talán a hónap végéig
Lehetőség szerint -
Calibos
addikt
Én még regisztrálni se tudtam magam, pedig már 3x különböző időpontokban próbáltam, adatlapot, kötelező kérdéseket kitöltöttem azt után mindig lefagyott
-
bali79
tag
válasz
Charlie Gordon #44 üzenetére
Szia, nekem is ugyan ez van, ha kaptál azóta valami érdemi infót, megírhatnád.
2 mailcímem is van a mailboxon, persze egyik sem jó.
[Szerkesztve] -
Charlie Gordon
aktív tag
Nekem az a gondom, hogy csak webes felületen tudom elérni a postafiókom, pop3-al nem. Csináltam egy új regisztrációt, dettó. Írtam egy levelet nekik, azóta is várom a válszt
.
Másnál is jelentkezik ez a hiba ? -
barnam_
nagyúr
Nektek sem megy a mailbox.hu?
Nekem de. 10 óta nem jön be...
[Szerkesztve] -
-
Olivia
újonc
Meg minding nem mukodik. Ez nevetseges, ilyenrol meg nem hallottam. Szerencsere, mar reges-reg attertem gmailre es atiranyitottam a leveleimet, igy megkapom oket. Kulonben is csak azert akartam belepni a weboldalra, hogy letoroljem a szamlat, miutan ugy is csak spam-et kapok rajta, es igy a levelek atiranyitasanak ugy sincs sok ertelme.
-
Zsu_
senior tag
Most hogy végre hozzá tudok férni az adataimhoz leszedtem a fontos maileket és TÖRÖLTEM a postafiókom... sőt még egy üzenetet is küldtem a Hibajelentés menüből nekik, hogy tűrhetetlen amit csinálnak, hogy az ember hetekig nem fér hozzá a maileihez. Szerintem ha nem tudnak normálisan működő rendszert kreálni, akkor inkább szűntessék meg az egészet...
Javaslom, hogy Ti is tegyetek hasonlóan... Hátha észreveszik magukat, hogy azért ez megengedhetetlen...És kérek mindenkit, hogy aki esetleg szeretne regelni mailbox-hoz az gyorsan felejtse el és regeljen más, megbízható szolgáltatóhoz!
[Szerkesztve] -
kepeszt
tag
Fú ,még nem az igazi,kicsit lassúcska.Dec 11.-én kapott levelem jött még csak.
-
<>jana<>
senior tag
engem jól átvertek,nemtudtam belépni a nevmmel meg a jelszvammal,kéthónapig küldözgettem a leveleket nekik míg azt írták hogy töröljem a fiókot és reggeljek ujra. azóta azt írja hogy foglalt a felhasználónév.most már több mint 4 hónapja. azóta citromail
-
kepeszt
tag
MÁR MŰKÖDIK!!!
-
bbchris
senior tag
Jó lenne ha már tényleg összekaparnának valamit mert már rohadtul unom én is hogy nem csinálnak semmit sem legalább az E-mailokkal . Vártam oda leveleket és egyszerűen nem elérhető . Azért nem értem hogy mire fel sz*rakodnak főleg eddig . És ha valami fontos van akkor mi van ?! Beázik a padlás ? Jó jó otthagyom én is dehát a leveleim ettől még nem oldódnak meg amiket vártam .
-
Zsu_
senior tag
Engem is nagyon bosszant, csak az a baj, hogy hozzá kéne férnem néhány adathoz, amit ott tárolok
Még jó, hogy már csak ritkán használom. (bár akkor se mindig sikerül, mert ugye legtöbbször nem működik)
Remélem az idén még működni fog és nem csak ígérgetik... -
RedAnt
aktív tag
Javították!
Tisztelt Felhasználóink!
A levelező szolgáltatás technikai okok miatt átmenetileg szünetel.A tárolt e-mail adatok nem vesznek el, az adatokhoz a hozzáférést lehetőség szerint még az év végéig újból biztosítani tudjuk.
Megértő türelmüket köszönjük.
Mailbox Ügyfélszolgálat -
-
cornfake
aktív tag
nekem
azt
irja ki
hogy nem elerheto
akkormost mivan??? -
cornfake
aktív tag
megint sz*r.
csak tok sok helyen van megadva,de asszem megtartom a gmailest... -
Sajna a mailbox egy kalap szar. Eddig még nem vitt rá a lélek, hogy leváltsam, de lehet, hogy eljött az ideje. A legcsúcsabb az volt, amikor cca. 2 évnyi levelezés után eccercsak töküres volt a ládám - illetve nem, merthogy az üzemeltetőktől volt egy levél, mely szerint hardverhiba miatt az eddigi levelezésem elveszett. Backup ohne...
-
DonLeo
senior tag
válasz
Drótszamár #23 üzenetére
Mondd nekik, hogy már megszűnt és írják át vmelyik másikra. Illetve csak arról írj nekik, hátha a válasz gombot ismerik.
-
DonLeo
senior tag
Én csak azt nem értem, miért nem váltotok... Ott a vipmail, a c2 mindkettő sirályul működik.
-
Goose-T
veterán
Ez a Mailbox kritikán aluli mostanában.
-
Pá
addikt
válasz
Tangerine #13 üzenetére
De.
Nekem pár éve van mailboxom(talán kettő) freemail mellett, de eddig nem nagyon használtam, mostanában kezdtem és az elmúlt hónapban kb 3-4x csinálta azt, hogy nem tudtam leszedni a leveleimet(outlookkal), hibás jelszó miatt, pedig az lehetetlen, hiszen el van tárolva a jelszó, meg kézzel is beírtam vagy 10x, meg meg is változtattam és azzal sem ment. Általában egy napig volt sz@r aztán megjavult.
És amikor ezt csinálta, akkor a webes felület is olyan, hogy a főoldalon kiírja, hogy x új levele érkezett de a postaládára(vagy bejövő levelek mappára, nem tudom hogy nevezik) kattintva nem látok semmit, még a fejlécet sem.
De amikor másnap megjavul általában megkapom a leveleimet is, bár volt hogy már elkavart párat. -
Tangerine
senior tag
Nektek nem csinál olyat, hogy azt mutatja, hogy megvannak a levelek a postaládára kattintva a panel töküres?
Két napja nem tudom megnézni. Az összes t°°köm tele van a mailbox-szal. Asszem most jött el az idő, hogy váltok.
Sajnos az a baj, hogy az ingyenesek előbb utóbb szarok lesznek:
- jön egy új ingyenes (minden fasza)
- elterjed a hír, hogy fasza, meg a szolgáltató is veri a nyálát (lásd mailbox, azóta is, hogy már a freemail-nél is szarabb)
- boldog-boldogtalan odacsődül
- a következmény -> leterhelődik, lassú lesz, megbízhatatlan, nem lehet belépni napközben, és előbb utóbb szerverhiba miatt eltűnik az összes levél.
Ördögi kör.
Asszem megyek a gmail-re. -
DonLeo
senior tag
Na ma újra behalt a mailbox, délelőttől kezdve megint nem kapom meg az email-jeimet. Másnak nincs ilyen problémája a mailbox-szal?
-
DonLeo
senior tag
senkinek nincs mailbox.hu-s címe?
-
DonLeo
senior tag
Én tegnap óta nem kapom meg az email-jeimet (mailbox.hu-s címre).
Küldeni tudok de kapni nem.
Ezt a hibaüzit adja vissza a másik email címemre, ha onnan küldök rá
(mindkettőt outlook express-szel használom, de ha fenn vagyok a mailbox honlapján belépve úgy sem kapom meg.):
This Message was undeliverable due to the following reason:
Each of the following recipients was rejected by a remote mail server.
The reasons given by the server are included to help you determine why
each recipient was rejected.
Recipient: <bibape@mailbox.hu>
Reason: sorry, this recipient is in my badrecipientto list (#5.7.1)
Please reply to <Postmaster@chello.at>
if you feel this message to be in error.
Mi a genyó lehet a mailbox-xal?
Ja és outlokkban végig keresi, szóval ott nem talál hibát amikor megnyomom a küldés-fogadást.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
volt a freemail is sirály, amíg kevesen használták
aztán mikor sokan lettek a mailbox lett a sirály
most a mailbox telt be -
zaba
tag
Én már átálltam c2-re. Sirály!
-
Sick Boy
őstag
-
lehel1
csendes tag
Azt meg tudja nekem mondani vki, hogy miért lehet az, hogy e-mail klienssel (Incredimail) néha tudok levelet írni a mailbox.hu-s címemről, néha meg nem? De a web-es felületen akkor is be lehet lépni, és használni, ha a kliens nem tud hozzá csatlakozni. Illetve letölteni ekkor is le tudja a leveleket onnan, csak küldeni nem. Szóval ez csak vmi női szeszély, vagy van rá ésszerű megoldás is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Politika
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest