Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Miro PCTV Rave. Nem mai darab, de vhs ripeket csinálni bőven jó lenne, olyan dolgokból, amiket ha nagyon akarnék se tudnék megvenni, sőt még csak angolul, felirat nélkül se megrendelni külföldről. Van ám sok vhs film nálunk, amit DVD-n sem adtak ki soha sehol, nekem is van olyan, ami még az egyik nagy ritkaságokat gyűjtő nemzetközi torrenten is a teljesítetlen kérések közt van. Viszont annyi filmem nincs, hogy azért külön vegyek egy tunert. XP alatt használtam régebben, még egy másik gépben, mikor amostanit összeraktam, már bele se került, évekkel később akartam egyszer beüzemelni, de nem ment. És most se, több drivert is kipróbáltam, van pl. 2003 áprilisi, legalábbis annak datálják a driver.hu-n, arra határozottan emlékszem, hogy amit én akkor télen leszedtem XP-s drivert, azzal működött a kártya, 4.0 vagy korábbi driververzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Jogász topik
- Ford topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest