Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Miro PCTV Rave. Nem mai darab, de vhs ripeket csinálni bőven jó lenne, olyan dolgokból, amiket ha nagyon akarnék se tudnék megvenni, sőt még csak angolul, felirat nélkül se megrendelni külföldről. Van ám sok vhs film nálunk, amit DVD-n sem adtak ki soha sehol, nekem is van olyan, ami még az egyik nagy ritkaságokat gyűjtő nemzetközi torrenten is a teljesítetlen kérések közt van. Viszont annyi filmem nincs, hogy azért külön vegyek egy tunert. XP alatt használtam régebben, még egy másik gépben, mikor amostanit összeraktam, már bele se került, évekkel később akartam egyszer beüzemelni, de nem ment. És most se, több drivert is kipróbáltam, van pl. 2003 áprilisi, legalábbis annak datálják a driver.hu-n, arra határozottan emlékszem, hogy amit én akkor télen leszedtem XP-s drivert, azzal működött a kártya, 4.0 vagy korábbi driververzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest