Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
hmmm...én magánszemély vagyok, és tök normálisan válaszoltak nekem is, de a magyar szállítás már nem is rémlik, bár akkor épp ki akartam menni Bécsbe. Ennyit nem tudtam várni, október 22-i megjelenés napján akartam de csak tabletet tudtak volna adni...október 28-án meg Cyberport mondta hogy 24h-n belül német központi raktárból itt lesz Bécsben a cucc ha kérem, vagy német raktárból 25 EUR-ért házhozhozták volna. De ismerős hazahozta úgy, hogy pénteken felvette, és vasárnap én meg átvettem tőle.

De Velem is nagyon korrektek voltak...cyberport sem volt különb...vicces hogy nekünk ez meglepő és furcsa, odakint ez az alap/normális/elvárt

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest