- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Ipadot ugye még csak képen láttál?
persze...szokásom olyanról írni bármit is amit még csak képről láttam vagy csak olvastam róla és picit több ideig is nem volt a kezemben....
(Review alatt nem ilyenre gondoltam de lényegtelen....én a sajátomat használom aztán tőlem bárki bármit írhat
)
iPad 1,2 és 4-el volt/van dolgom...mostanában sajnos muszáj leszek a szokásosnál is több időt eltölteni vele egy app tesztelése céljából...Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között
(nyilván ez appon múlik, de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget....)Illetve jó pár frissítést kapott már Surface, enyém például érezhetően smoothabb a november eleji állapothoz képest.
amúgy ha megengeded visszakérdeznék:
Surface-t még csak képen/YT videón láttál?

Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Autós kamera eladó
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Review alatt nem ilyenre gondoltam de lényegtelen....én a sajátomat használom aztán tőlem bárki bármit írhat
)