Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Na délelőtt megint próbálkoztam. Amiket linkeltél, azok aranyosak, csak....
És fizetősek is.
Valami nem kerek ezzel a vistával. A 4.5 instellerre azt mondja, hogy ez nem ehhez való.
Amiket még így hirtelen észrevettem: startmenüben nem működik a jobb gomb. Windows -live Movie Maker, vagy hogy híjják, katt után egyből hanyatt vágja magát pl.
Jelenleg mse 1.0 van fent, az nem prüttyög. Malwarebytes teljes vizsgálat is volt ma. Semmi.
Érik a W7 a gépre amúgy is. -
ro_bert17
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Malwarebytes-ot már tegnap délután lefutattam. Ma net 3.5-ig piszkáltam, de semmi. Átolvasom majd ezt az írást is, aztán ha lesz rá időm holnpa, akkor foglalkozom is vele.
Egyébként az előző linkből is próbálkoztam pár dologgal. Update agent felment, msiserver kulcs törölve, jó hozzáadva. 4.5 installer-re hisztizik valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És fizetősek is.