Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
A napokban szinte naponta van vizsgálási igénye a MSE-nek, holott eddig egy hétig is el volt nélküle. Valamelyik frissítés lehet az oka? -
ro_bert17
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Na délelőtt megint próbálkoztam. Amiket linkeltél, azok aranyosak, csak....
És fizetősek is.
Valami nem kerek ezzel a vistával. A 4.5 instellerre azt mondja, hogy ez nem ehhez való.
Amiket még így hirtelen észrevettem: startmenüben nem működik a jobb gomb. Windows -live Movie Maker, vagy hogy híjják, katt után egyből hanyatt vágja magát pl.
Jelenleg mse 1.0 van fent, az nem prüttyög. Malwarebytes teljes vizsgálat is volt ma. Semmi.
Érik a W7 a gépre amúgy is. -
ro_bert17
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Malwarebytes-ot már tegnap délután lefutattam. Ma net 3.5-ig piszkáltam, de semmi. Átolvasom majd ezt az írást is, aztán ha lesz rá időm holnpa, akkor foglalkozom is vele.
Egyébként az előző linkből is próbálkoztam pár dologgal. Update agent felment, msiserver kulcs törölve, jó hozzáadva. 4.5 installer-re hisztizik valamit. -
ro_bert17
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
A log vagy 6 oldal, szóval elég bőbeszédű. Az mind hiba lenne?

Viccet félre téve: vista, és eddig nem volt gond telepítéssel. így szerintem nem az installer lehet a ludas. Admin-ként futattam a telepítőt.
Szerk: köszi a linket. Már csak holnap tudom megnézni. Egyébként 32 bites a vista. -
ro_bert17
őstag
Úgy nagyjából mindegyiken végig lötyögtem. A defendert eleve kikapcsolja, mcaffe volt régebben, de azt rég le is leszedtem, most még egy tools-al is rámentem, tűzfal rendben (igaz proxy mögött vagyunk, de eddig ez sose volt gond), frissítések minden pöpecen fent. És az 1.0 hibátlanul felmegy rá.
A telepítés vége felé gondolja meg magát. Nekem úgy tűnik, hogy valamilyen jogosultsági macerája van. Rákérdezek a vistás topicban is, hátha... -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyenem. Vista home premium. Természetesen legális.
A hibaüzenet felajánl egy linket, amit nem néztem át töviről hegyire. One care cleanert futattam. Uninstallerrel (revo) próbáltam pucolni. MS frissítések telepítve. Installer rendszergazdaként futtatva. Egyelőre semmi sem segített. Nincs valakinek ötlete, tapasztalása?
MSE 1.0 gond nélkül felmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És fizetősek is.