Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Joczeek
üzenetére
Ha figyelmesen utánanézel a cikk alapjául szolgáló tesztnek ott még a 4.12-es Windows Defendert tesztelték és az is már jó eredményeket hozott, viszont már a 4.18-nál tartanak jó pár hasznos fejlesztéssel a motorháztető alatt.
Ha megfelelően figyelmesen netezel nem vagy egy next next finish user akkor bizony a WD is igen hatékonyan véd , ha még bekapcsolod a mappavédelemet akkor további védelmi réteget kasoz viszont egy kicsit kényelmetlen a kivételek hozzáadása.
Ami biztos ,hogy sokan úgy gondolják, hogy a WD ingyenes de mivel az oprendszer része így amikro megveszed az oprendszert tulajdonképpen ugyanúgy fizetsz a termékért.
A 3th party szoftverek egynémelyike sokkal komplexebb védelmet nyújt mint a WD de mint írtam ha "ésszel" netezik valaki akkor tökéletes választás lehet. Én amióta Win 10-et használok azóta nem volt 3th party szoftver a gépen csak kipróbálás céljából.De mindig ment vissza a WD
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kompakt vízhűtés
- Elfelejtettem a film címét
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest