- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Most kicsit zavarban vagyok.Mindenhol ezt az online bankolok és kell védelem az online bankoláshoz beírásokat olvasom.
Valaki ecsetelné, hogy milyen extra és különleges cucc kell az online bankoláshoz ?Én az OTP nél bankolok már egy jó ideje. Ott a belépéshez kell egy
- Azonosító
- Bankszámlaszám
- jelszó
Beírása. Ha ezzel megvagyok akkor kapok egy kódot vagy QR olvasóval azonosítanak. Ha akód helyes vagy a smart bank szolgáltatásban a QR olvasóval beolvasom akkor enged belépni

Sztem ehhez nem kell semmiféle hókuszpókusz.
Ha win10 van a gépen akkor már vannak olyan védelmi technikák mint smart screen ami igazán az edge böngészővel hatásos .A Fall creator update ben meg a Defender már fejlődött annyit, hogy ahogy Plag mondta előttem Bőven elegendőnek kell lenni értelmes géphasználat mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest