Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Most kicsit zavarban vagyok.Mindenhol ezt az online bankolok és kell védelem az online bankoláshoz beírásokat olvasom.
Valaki ecsetelné, hogy milyen extra és különleges cucc kell az online bankoláshoz ?Én az OTP nél bankolok már egy jó ideje. Ott a belépéshez kell egy
- Azonosító
- Bankszámlaszám
- jelszó
Beírása. Ha ezzel megvagyok akkor kapok egy kódot vagy QR olvasóval azonosítanak. Ha akód helyes vagy a smart bank szolgáltatásban a QR olvasóval beolvasom akkor enged belépni

Sztem ehhez nem kell semmiféle hókuszpókusz.
Ha win10 van a gépen akkor már vannak olyan védelmi technikák mint smart screen ami igazán az edge böngészővel hatásos .A Fall creator update ben meg a Defender már fejlődött annyit, hogy ahogy Plag mondta előttem Bőven elegendőnek kell lenni értelmes géphasználat mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- Linux Mint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- S21 256/8 dobozában
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest