Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Nekem csak egy problémám van vele. Tegnap mikor frissiben felraktam a creator Update-t akkor az állapotjelentésben kiírta, hogy egy hiba van. Szépen sárgával ki is jelölte csak azt nem írta oda, hogy konkrétan mit is talál hibának.
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.
Jó lenne majd látni valamilyen tesztet is, hogy hogyan is muzsikál ez a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán dúrhattam, hogy épp melyik eszköz drivere nem volt még fennt.Ettől eltekintve áttekinthetőbb lett az egész biztonsággal kapcsolatos dolog a Windowsban. Csak most már remélni tudom, hogy ezzel párhuzamosan mindenben javult. Viszont vannak még érdekességek. Nálam pl ha a tűzfal beállításoknál a speciális beállításokra kattintok akkor...nem történik semmi.