Hirdetés
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Igen, tudom,bár ezek nem főverzió frissítések voltak még. Nemsokára jön a 80-as chromium, kíváncsi leszek, Chrome után milyen hamar kapja meg az Edge.
Pl az Opera nem sieti el, Brave nagyon hamar szokott reagálni. De ha nem valami fontos, biztonsági hibajavítás, szerintem nem tragédia ha pár napot késve érkezik. -
GEPESZ66
veterán
Nekem is 4GB RAM van a 6 éves gépemben.
Netezésre, irodai munkára, néha film konvertálásra használom.
Chrome-t használok böngészésre, max 2-3 lap van egyszerre nyitva.
Különösebb gond nincs vele.
Ha felrakok még egy több RAM-ot használó biztonsági szoftvert, akkor 50-52% a RAM használat összesen. -
ph2012
senior tag
Az ATV weboldalán lévő Adobe Flash videók miatt ezt a tiltó ablakot dobta fel a böngésző:
Én rányomtam a "Mindig engedélyez"-re. Többet már nem kérdez rá a böngésző ezzel az ablakkal. Ezt a döntésemet szeretném visszavonni, hogy újra rákérdezzen és tudjam választani az"Egyszer engedélyez" opciót. Hogy kell visszaállítani?
-
törölt tag
Ja, nekem a sztar.com-nál jelezte. Chrome-nál is hasonlóan van. A legjobb lenne ha a Firefox módszerét használnák, azaz egyáltalán nem kellene Flash beépülve, külön lehetne letölteni. JAVA pl szintén nem fut sem Edge, sem Chrome, sem Firefox böngészőben. Csak magában - CIB Bankosként tudom
-
daimonion
senior tag
Nekem nem hiányzik a bővítmény, mert ez tökéletesen teszi a dolgát. 45 mbyte a memóriafogyasztása és igen hatékonyan szűri az oldalakat.Egy napos tesztelés után mondom mindezeket.Kell ennél több ? sztem nem.Eddig úgy vártam a bövítményeket az Edge-re mint zsidó a messiást, most meg a Comodo cucca után úgy néz ki részemröl az addonok kilöve.
-
-
br.rak
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest