Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
törölt tag
A Bluetooth headset PC-vel topic pont jó lesz a témának.
Ezt zártam.
-
extrin
csendes tag
na a driver meglett szerencsére és fel is lett téve. De nem nagyon akarja felismerni a fülesemet. windows xp-m van. jobb alsó sarokban kijön a bluetooth ikon és ott annyi van hogy "start using bluetooth" meg "bluetooth device not found". nem is lehet elinditani itt semmit hogy keressen eszközt
-
extrin
csendes tag
Sziasztok,
nem nagyon tudtam hova tenni ezt a témát tehát ide írtam.
Van egy dell bluetoothos fejhallgatóm és a géphez akarom csatlakoztatni csak hát nincs rajta bluetooth viszont van egy microcom bluetooth usb adapterem de nem tudok találni hozzá drivert és szeretném ha ebben tudna valaki segíteni honnan tudnék szerezni.
Sajna nincs semmi info ráírva az usb-re csak, hogy microcom ezért nem is találtam én semmit.
Aktív témák
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Asus rog Zephyrus g14
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest