Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walaki
csendes újonc
válasz peppe79 #93147 üzenetére
peppe79
Nem értem a kérdésed egy részét. Az tiszta, hogy képeket kártyáról számítógépre, de az, hogy képeket a fényképezőgép kártyájára ?
Kipróbáltam, mert nekem úgy rémlett, hogy lehet.
Usb összeköttetés fotógép és számítógép között, váz bekapcsol, 2 lehetőséget ad.
PictBridge(PTP) módban a fájlkezelőből szerkeszthető minden ( win 8.1 )Miklós
-
Walaki
csendes újonc
válasz peppe79 #93160 üzenetére
Igen, azt írni is akartam, hogy meg kell várni, mire feltölti a teljes állományt. És igen, a win alatt is lassú ez a funkció. ( bár ez lehet, hogy ram függvénye )
Kártyakivétellel és a laptopba dugással villámgyors a beolvasás, megéri beruházni a pár ezer forintot.
Egyébként nem tudom milyen funkciókat lehet vezérelni az androidról, csak a távkioldáshoz elég volt egy navon tablet a maga 1 giga ramjával és 8 giga háttérrel.
Végképp off. az enyém s5611, de attól még próbálom követni a kort. -
Walaki
csendes újonc
-
Walaki
csendes újonc
Oly
[link] -
Walaki
csendes újonc
@hibavissza
Szerintem jelen esetben nem mérvadó a cikk helye, a mondanivaló érdekes.
De, csak most és csak neked
[link][ Szerkesztve ]
-
Walaki
csendes újonc
válasz hibavissza #95592 üzenetére
Béta verzió, tehát szerintem csak a szoftver megjelenésének van jelen esetben hírértéke.
A használhatóság bejelentése majd később jön. -
Walaki
csendes újonc
válasz Hi!King #95691 üzenetére
Én vittem magammal a Gx80 / 12-32 combót és próbálgattam.
Hama táska lett, típusa passz, de a gép + rátekert obi tökéletesen passzolt bele. Vastag párnázás, na meg a külön zseb az aksiknak, vállpánt - övbujtató, gyalogtúrázni tökéletes volt.
A GX80 /12-60 már egy picit izgalmasabb feladat. -
Walaki
csendes újonc
@Lac-coo
P módban a [Custom] (Egyéni) menü [Dial Set.] (Tárcsabeállítás) pontjában módosíthatja az első és hátsó tárcsa működési módját. (46.o.).
Bővített manuál 44-46 oldal:
A következő példában a [Dial Operation Switch] (Tárcsa működtetés-kapcsoló) az [Fn1] funkciógombhoz van rendelve.
2 Nyomja meg az [Fn1] gombot. • Megjelenik a kijelzőn egy útmutató az első/hátsó tárcsához ideiglenesen hozzárendelt elemekről. • Amennyiben néhány másodpercig nem végez műveletet, az útmutató eltűnik.
3 Forgassa el az első/hátsó tárcsát, miközben a kijelzőn az útmutató látható. • A tárcsákhoz rendelt elemek beállítása megváltozik.
Ez történhetett ??[ Szerkesztve ]
-
Walaki
csendes újonc
válasz MrChris #96259 üzenetére
Én nem igazából figyelgettem, csak azon agyaltam, hogy a GX80-amat lecserélem egy GX9-re. Akkor fedeztem fel a gyári, illetve az utángyártott markolatot azzal, hogy kompatibilis a 2 géppel. Tavaly év végi kb.
Ui. Most néztem kíváncsiságból, ali/ebay/amazon nagyjából 13.000 Huf, tényleg jó ár a mostani magyar.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ingatlanos topic!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Formula-1
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest