Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
ecaddsell
üzenetére
Ahogy azóta is írták, szerintem meg kell hogy legyen az 1 FE ugrás. A 16-20 sem volt rossz előrelépés, de technológiailag nem történt nagy lépés és mégis jobb lett még +4 mpx növekedés mellett is. Itt pedig szinte tutira borítékolható egy hátulról megvilágított szenzor és egy teljesen új engine is. Ez a mostani technológiai ugrás lesz és nem csak egy kicsivel jobbat gyártunk hasonló technológiával, mint azt tették a 16-20-ra váltás során.

Azt nem tudni, mennyire gyors kiolvasású szenzort képesek gyártani, de ha a Nikon Z9-t nézzük, akkor nagyon gyorsat. Az abban alkalmazott szenzor hihetetlen gyors és 4szer nagyobb területet kell kiolvasnia... még az se kizárt, hogy képesek lesznek pillanatok alatt HI-RES képet készíteni, amit akár arra is fel lehet használni, hogy maradjon csak 20 megapixeles, de brutál részletes és kevésbé zajos. A HI-RES képek iso400-al is jobbak, mintha sima iso200-as képet lőttem volna. Szóval lehet itt trükközni, egyrészt úgy, hogy ha gyors szenzort raknak bele, másrészt úgy is, ha az a szenzor eleve jobb is. Meglátjuk mennyi pénzt, energiát raktak bele. Szerintem sokat, ha életben akarnak maradni, különben már eladták volna az egészet a kínaiaknak. -
nozs23
addikt
válasz
ecaddsell
üzenetére
Biztos jobb lesz az új szenzor, de a 16-20 váltásnál én közel sem láttam drasztikus változást, vsz. most meg kb. az 1/3 Fé a reális nagyon max 2/3 Fé. Ennél több az álom (korábban sem volt példa rá).
Nem vagy túl bizakodó. Már az is látványos, hogy csak új chippel mit tudnak kihozni egy régi szenzorból. Ez ugyanaz a régi a 20mp-es szenzor azonos ISO-n:
És 1 FE különbséggel:
Közel egy FE különbség van a kettő között, de 2/3 biztosan. Szerintem egy új szenzor, új chip tényleges ugrást hozhat. Nem tudom az OMD mivel készül, de azt már tudjuk, hogy a GH6 5.7k-s videót fog tudni, tehát 24mp körüli szenzor lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest