- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
aginor #98077 üzenetére
Ha fix sor kellett volna, megveszem mindhárom sigma obit (19,30,60). Nekem az f2.8 elég, cserébe 65k huf darabja (19 meg is van, a 60-at sajnálom, hogy nem vettem meg, amíg kapható volt...)
Oly/pana fronton vagy drága (oly 17, 25) a fix, vagy bizonytalan (pana 25mm), vagy lassú (asszem pana 20mm). Most sima hobbi szinten, nem melóra. ElengedtemÉn ezekkel már nem is nagyon foglalkozok, hogy f1.4,1.2, 1. Minden tized 100k huf-okat dob az áron.
A 12-45 nagyon jó lett volna ...csak az ára... még a pana 12-60 is 156k, csak nincs sehol új.
Van egy alap szettem és hobbira meg is álltam ebben a rendszerben.
-
Hi!King
őstag
válasz
aginor #98077 üzenetére
Én az ilyesmire, hogy F1 lencsesor mondom azt, hogy csak a sírját ássák vele a rendszernek, mert olyan téren akarnak versenyképesek lenni a FF rendszerekkel, ahol nem lesznek azok. A fix f/2 zoomoknak több értelme lenne, ami egyébként az APS-C f/2.8 zoomokkal lenne versenyképes, így árazni is oda kellene...
-
Throme
veterán
válasz
aginor #98077 üzenetére
Tuti nem a saját döntése.
Előző videójában még vigyorogva izgalmas évet jelent be, aztán meg lelépne?
Én tűkön ülnék, hogy megkapjam az új cuccokat és kipróbálhassam....nem pedig veszem a kalapom a csemege előtt..... eközben meg hová tűnt "démonhil"...izé.. a JIP?
Peter Forsgard még nem kapta vissza a nagyköveti címét (JIP nem kérte még fel)...
De nagyon nem is tudna mit bemutatni.
R.Wong mondjuk visszakapta, de csak haknizik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest