Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_
üzenetére
"miközben a legtöbb aps-c (tükrös, vagy milc egykutya) topicban jóval ritkábban van ilyen késztetés."
Lehet, hogy azért (is), mert 1.5-tel, meg 1.6-tal nehezebb felszorozni.
A DOF is fontos, persze, de az szerintem egy más szinten van, mint az alap paraméterek (blende, záridő, érzékenység, gyújtótávolság). Akartam írni egy frankó hasonlatot, de már nem pörög az agyam, ráadásul a fogam is fáj, hogy rohadjon meg.

Amúgy az előbb gyorsan kipróbáltam a kis 42.5mm f/1.7-et. Hát, kettes crop, meg DOF ide, vagy oda, lesznek itt olyan mosodák, hogy ihajj.
Meg egy kicsit más is úgy lődözni beltérben, pár éjjelilámpa fényénél, hogy végre "látok" a gépen keresztül, és van 2-3 FÉ előnyöm a kitobikhoz képest.
De veszélyes játék ez, mert már most érzem, hogy el fog kapni a gépszíj, és a fényerős üvegeket fogom lesegetni, hogy mikor mit lehetne megvenni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Logitech MX Master 3S for MAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De veszélyes játék ez, mert már most érzem, hogy el fog kapni a gépszíj, és a fényerős üvegeket fogom lesegetni, hogy mikor mit lehetne megvenni.