Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz MrChris #87918 üzenetére
310 helyett most 325 az eur, ez esetben kb 8.000ft. Sokkal nagyobb volt az árkülönbözet, nehéz ezt az árfolyamra fogni, hisz ekkora a jelen áringadozása a boltok között.
Igen, csak 2014 elott fixen 300 alatt volt, 2010-ben 270-280 korul, 2011 elejen 260-270 korul is. En nemreg lattam sokeves 9-18-at hirdetve, szamla is volt melle fotozva, 169-ert vettek anno.
(A boltok kozti arkulonbsegre meg inkabb csak legyintek, amikor az osszes markabolt egyetlen forint elteres nelkul ugyanazon az MSRP aron adja mind -amig a GVH a tokukre nem lep persze, csak addig)
-
voriae
tag
válasz MrChris #87918 üzenetére
Elég megosztó ez az obi, valakitől olvastam olyat is, hogy a 9-18 miatt van az M43 rendszerben. Nekem is volt és alig bírtam eladni, végül tök áron alul ment el (szerintem ). Összességében jó kis obi, a reteszét utáltam, meg hogy néha 9mm-en képes volt teljesen homály képet összehozni (különböző vázakon is). UWA-ból azóta inkább csak a manuálisokra bukok, ha nem nyúlok hozzá, még akkor is igen valószínű, hogy jó lesz a kép. A 9-18 meg képes volt ezt a feladatot elrontani :S
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest