Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Frissítve Veletech-re készen - AZEV mod - Egy alufelni újjászületése - casecon modding autós témában.
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
jaanoo89 #87178 üzenetére
Kezdetleges tesztpéldány képeit láttad.
Mikor vettem nagyon bizalmatlan voltam de aztán bexar, behugy.
Csak vigyorogtam az első képek konvertálása után. Meg újra fotóztam, hogy ez tényleg f2 volt? Itt és itt van néhány korai próbaképem vele. Annyira bejött, hogy még Fujira is rátettem. Már rég ki szeretném próbálni csillagozásra, de eddig nem jött össze velük az együttállás.
Tény hogy nincs sok megfizethető nagylátó és uw obi m4/3-ra, de én csak olyat vennék ami méretben is micro. Ha az apsc Samyang 12/2 m4/3 megfelelőlje (~8mm f2) is akkora lenne mint a nagyobb szenzorra való az számomra tárgytalan, nem ezért váltottam 'nagygépről'. A 7.5/2 pont megfelelő. Az Oly 12/2-t próbáltam egy darabig de elég halovány az árához képest, végül a 14/2.5-t választottam töredék áron és marha pici méretben. Azon se lepődnék meg, ha a 12-32 jobb lenne azonos expónál. -
scarabaeus
őstag
válasz
jaanoo89 #87178 üzenetére
Volt (?) gyártási szórás, volt teszt is, aminél a decenteres példány harmatos teljesítménye után a cég küldött egy másik példányt, amivel aztán kiegészítették a tesztet. Az járt jól itt is, aki válogathatott.
Tejútra milyen? Engem is érdekelni kezdett a válasz, megnéztem itt:
https://www.dpreview.com/forums/post/59483356
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest