- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
madgie #83310 üzenetére
Furcsa kinyilatkoztatás, nekem kb csak fixeim vannak, nem vagyok profi videós. Ez gyenge érv, hogy aki fixel annak nem kell stabi. Meg hogy majd aláteszel egy gimbalt. Nem akarok egy piszkafát alá és azzal bohóckodni, nem akarok ezzel bajlódni. Persze hogy egy ilyen eszköz stabilabb, (meg annyiba fáj mint a vázam) de egyáltalán nem családbarát. Megyek a gyerekeimmel és ha előkapom a kis gépet ott van benne mimden.
Ez a warp az utólagosan szarból várat építeni esete. Minek, ha lehetett volna eredendően jó? Hol tudok fujiból összeszedni egy olyan szetet, ami 4k képes, kicsi váz, és ekvivalens 24, 40, 90mm-es obisor van hozzá, ami összesen 700gr súlyú, mindezt 270e-ért? És akkor még nem is számoltam jobb vétellel. De lehet új árakat is összehasonlítani.
No meg minden obi stabilizált, nem kell utólag kiherélni az élességet warppal... -
hibavissza
veterán
válasz
madgie #83310 üzenetére
Láttam én is pár gyanúsan jó videót és néhány remegőset is Fuji kit-tel. Nekem csak remegős jött össze, mikor próbáltam. Biztos nem olvastam át a használati utasítás légzésre vonatkozó részét.
A MFT képstabi+obi stabi sem mindenható, ha elhagyjuk a reklámtesztek világát. Néhány mozgásnál inkább jobb kikapcsolni, mert igaz, hogy kiszedi a remegést, de időnként beledob pár nagyot, amit szoftveresen esélyem sincs kiszedni míg az egyenletesebb, kameramozgástól viszonylag független, finom kézremegést ki tudom simítani.
Az biztos, hogy a sínen futó kamerakocsinál nincs jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- LEGO klub
- OpenWRT topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest