Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Furcsa kinyilatkoztatás, nekem kb csak fixeim vannak, nem vagyok profi videós. Ez gyenge érv, hogy aki fixel annak nem kell stabi. Meg hogy majd aláteszel egy gimbalt. Nem akarok egy piszkafát alá és azzal bohóckodni, nem akarok ezzel bajlódni. Persze hogy egy ilyen eszköz stabilabb, (meg annyiba fáj mint a vázam) de egyáltalán nem családbarát. Megyek a gyerekeimmel és ha előkapom a kis gépet ott van benne mimden.
Ez a warp az utólagosan szarból várat építeni esete. Minek, ha lehetett volna eredendően jó? Hol tudok fujiból összeszedni egy olyan szetet, ami 4k képes, kicsi váz, és ekvivalens 24, 40, 90mm-es obisor van hozzá, ami összesen 700gr súlyú, mindezt 270e-ért? És akkor még nem is számoltam jobb vétellel. De lehet új árakat is összehasonlítani.
No meg minden obi stabilizált, nem kell utólag kiherélni az élességet warppal... -
hibavissza
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Láttam én is pár gyanúsan jó videót és néhány remegőset is Fuji kit-tel. Nekem csak remegős jött össze, mikor próbáltam. Biztos nem olvastam át a használati utasítás légzésre vonatkozó részét.
A MFT képstabi+obi stabi sem mindenható, ha elhagyjuk a reklámtesztek világát. Néhány mozgásnál inkább jobb kikapcsolni, mert igaz, hogy kiszedi a remegést, de időnként beledob pár nagyot, amit szoftveresen esélyem sincs kiszedni míg az egyenletesebb, kameramozgástól viszonylag független, finom kézremegést ki tudom simítani.
Az biztos, hogy a sínen futó kamerakocsinál nincs jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- 58.5 mm full fém tamper
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest