Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Lassú Víz
üzenetére
az e-p1, és az összes oly kivétel természetesen
már amennyire..ugyanis az enyém szoftverhibás 
persze lehet ellenezni is a véleményem, na meg vannak cuccok ma is amik elnyűhetetlenek...engem a legjobban az zavar, hogy egy ideje sajnálják az anyagot a cuccokból, és ez nem csak a megbízhatóságra van kihatással, hanem már nem olyan érzés őket kézbevenni sem...persze az is igaz, hogy anyagb*zi vagyok, legtöbben tök elvannak a mai műanyagvilágban is, jó példa erre, hogy nálunk a "fotósok" többsége canon-os, mobilban a samsung-ot szeretik stb
amúgy ha már e-p1: itt is jelentkezik, hogy inkább legyen eye-candy, mint elnyűhetetlen, azért kellett bevonnom szkin-el, mert lepattogott az acélról a lakkbevonat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lenan
aktív tag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Az összes ma kapható kb 30-50 éves tökéletes állapotú kamerát, miegymást mind valaki újonnan vette meg jó pénzért kb 1970-ben (vagy amikori)
Nem a te szüleid, és nem is az enyémek rohangáltak akkoriban a leica, contarex, nikon F, akármi gépekkel, de ettől még érthető a dolog szerintem. Tényleg lenyűgöző amit összeraktak mechanikában ezekben a masinákban. Egyszerűen nem avultatták sem technikailag, sem erkölcsileg a dolgaikat az akkori társadalmak, ma meg az van amit mindannyian ismerünk és kész a story.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már amennyire..ugyanis az enyém szoftverhibás 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)