Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Persze, tudom én azt! Cimborám EP2-jét próbálgattam, nem rossz szerkezet. Fotókat tekintve lényegi különbség nem igazán volt, viszont a fekete példány szerintem a legszebb az összes mostani kisgép közt - leszámítva az X100-at. (A "mániámról" csak annyit, hogy fotógépben a Panán kívül volt már Kodakom, Yashicám, Canonom, Nikonom is.
) -
FEDman
addikt
Az X100 nekem nagyon szimpatikus, fincsi kis gép lett.

Ettől függetlenül maga a hybrid kereső engem annyira nem hat meg. Már bejelentéskor voltak vele szembe fenntartásaim. Már filmes Contax G1-nél is gyakorlatba problémás volt, hogy a keresőben nem látod az élességállítás eredményét.Az X100-nál fennáll ugyanez a probléma. A parallaxis eltérés miatt még a segéd kerettel együtt se pontosan ugyanazt a képet látod amit az obi, főleg közeli témánál. Ilyenkor könnyen lehet, hogy a fókuszpont se pontosan ott van ahová kivetíti a gép. De ennél még nagyobb baj, hogy a klasszikus távmérős vázakkal ellentétben itt az átnézeti kukucskán nem kapsz semmi visszajelzést arról, hogy oda állt e be az élesség ahová te szeretted volna.
Anno én elsősorban pont azért váltottam tükrösről, mert marhára élvezem hogy többet a nem kell ilyen-olyan fókuszhibákkal foglalkoznom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Méretes és forgatható kijelzőt kap a DeepCool hűtése
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - Titanium Black - 8/256GB
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kinézet, gombok/tekerentyűk alapján instant get kategória - ha egy olcsóbb lenne és csináltak volna egy kistelés változatot is, nem sokat gondolkodnék.