Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Persze, tudom én azt! Cimborám EP2-jét próbálgattam, nem rossz szerkezet. Fotókat tekintve lényegi különbség nem igazán volt, viszont a fekete példány szerintem a legszebb az összes mostani kisgép közt - leszámítva az X100-at. (A "mániámról" csak annyit, hogy fotógépben a Panán kívül volt már Kodakom, Yashicám, Canonom, Nikonom is.
) -
FEDman
addikt
Az X100 nekem nagyon szimpatikus, fincsi kis gép lett.

Ettől függetlenül maga a hybrid kereső engem annyira nem hat meg. Már bejelentéskor voltak vele szembe fenntartásaim. Már filmes Contax G1-nél is gyakorlatba problémás volt, hogy a keresőben nem látod az élességállítás eredményét.Az X100-nál fennáll ugyanez a probléma. A parallaxis eltérés miatt még a segéd kerettel együtt se pontosan ugyanazt a képet látod amit az obi, főleg közeli témánál. Ilyenkor könnyen lehet, hogy a fókuszpont se pontosan ott van ahová kivetíti a gép. De ennél még nagyobb baj, hogy a klasszikus távmérős vázakkal ellentétben itt az átnézeti kukucskán nem kapsz semmi visszajelzést arról, hogy oda állt e be az élesség ahová te szeretted volna.
Anno én elsősorban pont azért váltottam tükrösről, mert marhára élvezem hogy többet a nem kell ilyen-olyan fókuszhibákkal foglalkoznom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kinézet, gombok/tekerentyűk alapján instant get kategória - ha egy olcsóbb lenne és csináltak volna egy kistelés változatot is, nem sokat gondolkodnék.