Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Nono, ez színtiszta Lightroom, semmi Lumi BW, semmi külső plugin. Persze nem nagy kunszt, írtam, hogy a kalibrált színprofillal mélyebb a kék, ezenkívül kicsit lehúztam a kék lumit külön, saturation-t meg fel. Érdekes módon a Fuji képeinél elég volt a shadow/black/highlights részt piszkálni, a kontrasztot nem kellett emellett az égbe emelni (Pana/Oly-nál ilyen esetben igen). Külön Vibrance/Saturation sincs megpiszkálva, ez is fura a Pana szenzorok után

szerk: gyári jpg Velvia profillal is relatív jók voltak, de sok volt a fényszennyezés, piszkos a levegő, nem találtam elég sötétnek az eget (és ezért a csillagok is kevésbé látszottak). Majd egyszer, normális "fényben" eljátszadozom a jpg-gel is, de tegnap csak lófuttában, két hasmars kötött (én hülye, azt hittem, hogy a laktózmentes tejtermékektől nem lesz bajom, ezért két hete minden nap ettem őket) kiszáguldottam a határba, hogy végre kipróbáljam a Fujit. 40-45 perc volt az egész, oda-vissza úttal együtt

Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- SkyShowtime
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest