Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz Kleroo #19116 üzenetére
Vigyázz vele: azt hiszem 1 év teljes körű és egy év alkatrész csere(tán ilyenkor a szervizes hónaljszagát te fizeted, amit szerelés közben összeszed...)...de az biztos hogy küzdeni kell velük, nem egy fuji (élből vállal 1+1 évet...bár a javítási dőt nem feszegetném...lett 1-2 ősz hajszálam)
Mindenképpen hívd fel a központi szervízt (Kalotaszeg u. asszem) és erőteljes hangnemben érdeklődj...kelts NAV-os benyomást, ellenkező esetben lepattint hülyeségekkel...
OFF:
Érdekes a pana szervíz...10 évvel ezelőtt jóba lettem a tv-plazma szekció vezető szervizesével (jókat beszélgettünk mint videób..zik)és az lett az eredménye, hogy elintézett egy majd két(!) éves tv-nek pénz visszafizetési garanciát (egyébként nem baja volt, hanem egy bug-ot használtam ki) persze ellenkező esetben harcolhattam volna...
Parci: de azt hallottam az nem ez a minőség...na sebaj, nekem nem lesz...12-60 között nekem perpill. megfelel...
Mercutio: Tetszik az a 14-es a pm1-en ...vigyázz rá, hihetetlenül jól karcol...vannak sokkal rosszabb darabok!
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz Kleroo #19116 üzenetére
Úgy kellene. A váz és az obi akkor is külön árucikkek, ha kitben veszed őket, vagyis külön-külön terheli a kereskedőt a jótállási kötelezettség. Tulkunak igaza van abban, hogy szeretik megvezetni a fogyasztót, de akármit mondanak, így van,
Gondold csak el: ha veszel egy akármilyen kitet, és szar az obi, és beviszed, csak a garijegyen lévő gyári számot nézik, nem kell a vázat is bemutatnod, hogy megvan...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Kűltéri fali kamera beépített lámpatesttel 6hó jótállással!
- Vitrox AF 23mm f1.4 X-mount - fekete
- Canon RF 15-35mm f/2.8 L IS USM - lencse kicsit sérült -
- Canon MILC EOS RP + R/EF Adapter + Markolat + 128 GB SD kártya
- Árcsökkenés! - Eladó Nikon D500 és AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR objektív, külön is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest