Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Hopsz, a magas iso nálam lemaradt
csak szimplán azzal a metódussal megcsináltam LR-ben az élesítést amit írtál, aztán összehasonlítottam a mosottabb gyári JPG-vel, majd kipróbáltam, hogy Irfan élesítés használ-e és nekem úgy tűnt, mintha közel azonos eredményt érne el. De mivel nem értek hozzá, gondoltam átküldöm és te lehet, hogy értő szemmel kiszúrod, hogy - most csak úgy írok valamit - "jobb mint a semmi, de az éleknél a finom részletek kockásodnak miatta".Második kép: Aztabüdös!
Azt hiszem keresnem kell valami szakirodalmat, pedig az LR3 logikája első ránézésre nekem nem jön be, de ha ilyen különbség van nincs mese 
Van valami általános menet erre, vagy képenként változó mikor mit érdemes állítgatni?
Könyv/netes videók közül mivel érdemes kezdeni, ha még sose foglalkoztam raw konvertálással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak szimplán azzal a metódussal megcsináltam LR-ben az élesítést amit írtál, aztán összehasonlítottam a mosottabb gyári JPG-vel, majd kipróbáltam, hogy Irfan élesítés használ-e és nekem úgy tűnt, mintha közel azonos eredményt érne el. De mivel nem értek hozzá, gondoltam átküldöm és te lehet, hogy értő szemmel kiszúrod, hogy - most csak úgy írok valamit - "jobb mint a semmi, de az éleknél a finom részletek kockásodnak miatta".
Azt hiszem keresnem kell valami szakirodalmat, pedig az LR3 logikája első ránézésre nekem nem jön be, de ha ilyen különbség van nincs mese