- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
forceberg #103854 üzenetére
Az állványmenet elég nagy baj és ez is egy hozadéka a gagyi műanyagnak. Persze meg lehetett volna azt is erősíteni, az OM-5-ben elvileg erősebb. A párom elcsaklizta tőlem az E-M5 II-t, én pedig beszereztem egy OM-5-öt, amivel igazából semmi bajom, leszámítva, hogy már őskövület a benne lévő technika, cserébe több, mint fél millióba kerül.
Nekem nem azzal van a bajom, hogy nem elég jó, mert egyébként elég jó képeket lehet készíteni, hanem azzal, hogy az árképzés ugyanaz, viszont a konkurencia sok téren meg elhúzott már. Annak idején az E-M5 II olyanokat tudott, amiket más nem, mindezt nagyon pici méretben.
A napokban 1 napra újra az E-M5 II járt nálam és egyből éreztem, mi is a különbség. Azt a kamerát öröm a kézbe venni, jobb érzés és a tárcsák is sokkal jobbak. Szerintem a "Vintage" érzés alap feltétele, hogy valami fém/fémes. Ha nem érdekelne ez, ezer éve lenne egy távirányító műanyag modern Sony 6 ezer valamennyi ugyanolyan áron, nagyobb szenzorral.
Nagy ütközést nem bírja feltétlenül jobban a fém váz, az hajlik, a műanyag meg törik, mindkettőt drága javíttatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest