Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jaanoo89

aktív tag

válasz forceberg #103854 üzenetére

Az állványmenet elég nagy baj és ez is egy hozadéka a gagyi műanyagnak. Persze meg lehetett volna azt is erősíteni, az OM-5-ben elvileg erősebb. A párom elcsaklizta tőlem az E-M5 II-t, én pedig beszereztem egy OM-5-öt, amivel igazából semmi bajom, leszámítva, hogy már őskövület a benne lévő technika, cserébe több, mint fél millióba kerül.
    Nekem nem azzal van a bajom, hogy nem elég jó, mert egyébként elég jó képeket lehet készíteni, hanem azzal, hogy az árképzés ugyanaz, viszont a konkurencia sok téren meg elhúzott már. Annak idején az E-M5 II olyanokat tudott, amiket más nem, mindezt nagyon pici méretben.

A napokban 1 napra újra az E-M5 II járt nálam és egyből éreztem, mi is a különbség. Azt a kamerát öröm a kézbe venni, jobb érzés és a tárcsák is sokkal jobbak. Szerintem a "Vintage" érzés alap feltétele, hogy valami fém/fémes. Ha nem érdekelne ez, ezer éve lenne egy távirányító műanyag modern Sony 6 ezer valamennyi ugyanolyan áron, nagyobb szenzorral.

Nagy ütközést nem bírja feltétlenül jobban a fém váz, az hajlik, a műanyag meg törik, mindkettőt drága javíttatni.

Új hozzászólás Aktív témák