- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
andersen10 #101657 üzenetére
Egy teljesítményorientált KOM vadász xc bringás kormányán kicsit furán hat egy kormánytáska, de félek attól is, hogy szétrázná a terep, mert hát én gyakran xc-hez képest elég durva terepeken járok. Sokat estem már, de a hátamra még egyszer sem, szal annyira nem tartok attól, hogy megütöm. Inkább az a problémám, hogy már nincsenek ilyen pici komoly tudású milcek. Tudom, ellentmondásos a teljesítményorientált bringázás és a fotózás, de ez ilyen, ha a két szenvedély találkozik
. Mobillal az a bajom, hogy nincs normális zoom, nekem minimum egy kitobi átfogása kell és amelyik mobil tudja ezt, az drága. Na most én az a típus vagyok, aki pár évente lecserélt, brutál hamar elavuló mobilra nem hajlandó sokat költeni. Talán majd akkor jön el az én időm, ha az olcsó filléres Redmikben is lesz normális "teleoptika". Lehet, hogy majd megoldom valamilyen csúcskompaktal a dolgot, de sajnos az a kategória is haldoklik.
-
válasz
andersen10 #101657 üzenetére
Nekünk ilyen táskáink vannak.
[link]
A váz tetején a telefon, egyik oldalt ebbe a GF7 + 12-32 kényelmesen befér, még párnázásnak is jut hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Cyberpunk 2077
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest