- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ha nem baj, csatlakoznék én is ehez a topikhoz a címben levő kérdéssel. Mindössze annyi a különbség, hogy én inkább A64 felé mozdulnék, és olyan lap kellene, amin van tvout. Eddig egy ilyen lapot találtam: MSI RS480M2.
Már egy kicsit lejjebb is adnám az igényeimet, 3 dolog számít:
- A64 (fejlődni kell, de hogy 939, vagy 754, az már mindegy)
- kis méret (ezt azért nem adom fel)
- tvout (nem akarok videokártyát venni, tévével akarom használni, esetleg hálózatban).
- lehetőleg min. 2 PCI slot (tv+DVB-S kártya)
Tehát ami mindegy:
- chipset
- AGP/PCIe slot
- gyártó
A hwsw-n ajánlottak több lapot mATX formátumban, de egyiken se volt tvout. Nem tudom, miért nem tudják már alapból rápakolni, nem hiszem, hogy akkora plusz költség lenne.
Ha nem A64-es, de tvout-os mATX lapról tud valaki, az is érdekel, ha minden madzag szakad, talán az is jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest