- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Ezt a barebone-t már nem alakítod semmi mássá
Remélhetőleg hamarosan lesz rá keretem, és a birtokomban lesz a kicsike
A mostani vagy egy jobb VGA hozzá meg memória, proci, vinyó
és kész a GÉP
42ezer (vagy ha sikerül ismerőst találni még kevesebb) amit költenem kell rá, és jelenleg ez a legjobb megoldás számomra.A64-gyel sőt még P4gyel is szemeztem, de a proci árak miatt (tudni illik 0 Ft-nál többe kerülnek) maradok a Socket A-nál
Ha meglesz ünnepélyesem közlöm
Remélem csak jó tapasztalataim lesznek vele -
Bumbi
tag
Csak a miheztartás végett, a kettő nem annyira ellentmondásos...Csak ha belegondolsz, akkor a teljesítmény / méret / hang triumvirátusból az egyik mindig csorbul...PL.: Láttál már FSP belsős 1U-os tápot? Na abból van például 500 wattos is: Bővebben: link
-
SQX_Barto
addikt
Azt a Shuttle kis barebone féle kocka alakú kis házat szeretném, vagy amilyen az az Antec Aria.Lehet haverommal szétszabdaljuk a mostani házamat és egy fém vázat szerkesztünk hozzá. Táptól valószínűleg meg kell válnom és kis tápot keresnem, jó pedig ez a 360 as Chieftech, de nagy meg sok a felesleges vezeték
-
SQX_Barto
addikt
A64 re nem szeretnék költeni, most lanoztam fragpointban a64en és a vicc, hogy ugyanolyan vga val kevesebb memmel nem számottevően rosszabb a játék socketA -n, innentől kezdve nem szeretnék plusz 40et költeni a64-re, ddr-em van az igaz, de csak single, és a64ek nagyrésze dualos, tehát arra is kellene költeni, mivel maximalista vagyok
szerintem egy gigabyte via chipsetes alaplap lesz, bele jócskán memória meg egy 9800 pro valószínűleg sata vinyóval.egy iylen konfigom szerintem azért jól elmuzsikál majd a CS : Source és még nem is lesz nagy
Ház és táp kérdés még nem tudom hogy lesz.... -
SQX_Barto
addikt
Anyira fontos az a TV Out? és ha beleraksz egy pci os tv kártyát?
Nem igazán látok tv kártyás alaplapot még sima ATX-ben sem (bár nem is keresemA64-gyel az a bajom igen, hogy nincs meg belőle semmi.Van egy komplett 3200+ Barton -os gépem és nagyrészt az határozza meg az alaplap iránt támasztott igényeket. Mondjuk egy PCI-e s lap megvétele, amiben van inegrált vga, elgondolkodtató..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest