- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Szalma
őstag
''...holnap bekalapálom...''
Hehe. Bocsánat, de elkapott valami lázas gépszíj... de már elmúlt... 8)
Tehát:
Puncs, mint koktél:
1db tojás sárgája
2 zacskó vaniliás cukor
1 lapos kávéskanál teavaj (fontos, hogy ne legyen sós... 8)
1dl fekete tea (pl. sárga címkés lipton.)
1/2dl rum (bacardi volt itthon)
2 kockacukor
Tojássárgáját a vaniliás cukorral és a vajjal jól felverni (hogy ne korcogjon a cukor a bili alján), teát kihűteni (ha kézmeleg, az már jó; ha melegebb összeránthatja a tojást) és a rumot, kockacukrot, felvert tojássárgát belekeverni. Élvezni.
Puncs, mint vegetáriánus koktél:
2 zacskó vaniliás cukor
1/2dl citromlé (nem rostos, mert gagyin fog kinézni)
1/2dl rum
1dl fekete tea
xdb kockacukor (ízlés szerint)
Jól összekeveri az ember. És élvezi. (Ezt javaslom FORRÓN tálalni. Nagyon tuti.)
Klasszikus/római puncs:
2 tojás sárgája
4 vaniliás cukor
1dl rum
2dl tejszín
Tojássárgákat összekutyulni a vaniliás cukorral (a fent leírt módszerrel), tejszínhabot felverni annyi cukorral, hogy kellemes ízű legyen. Óvatosan összeforgatni (nem a kézimixerrel!!!!) a felvert tojás-vaniliás cukor-rum hármassal. Piszkosul behűteni. Tálalni jegesen. Élvezni. Mi narancsot raktunk mellé, de bármely déligyümölccsel finom (állítólag).
Angol puncs:
Lsd., mint a klasszikus, csak a rum HELYETT :)) -
bélanéni
őstag
hát igen felfogható csetnek is :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez itt nem off topic hanem egy logolt chatelés :))
-
bélanéni
őstag
mi lett ebből a topicból?! :)
-
HEBI
senior tag
Természtesen a Zenére gondoltam. De mindegy úgysem érdekel.
-
bélanéni
őstag
vagy az együttest?
-
bélanéni
őstag
U(nreal)2?
szerintem grafika mindent ver, játék primitív lövöldözős akció. -
Szalma
őstag
A két tojás sárgáját mennyi vaniliás cukorral és milyen meleg teában kell milyen módszerrel elkavarni? A rum arányát az tudni fogom... :)
Szeretettel:
Szalma -
bélanéni
őstag
biztos kinin helyett ''keserű-aroma'' van benne.
-
soctavia
tag
Ha már úgy sem szól semmiről (kicsit azé'): tegnap vettem tonic light-ot. ti meg ne próbáljátok...
-
bélanéni
őstag
szerintem is kezd eldurvulni a dolog! már rég nem a puncsról szól a topic!
-
bélanéni
őstag
Den! ezt úgynevezik: súlyos elvonási tünet! Ha nincs kéznél senki, semmi baj, ott van Casy, vagy Marok Marcsi!
-
The Thing
tag
Látom itt mindenki azt mondja mi hirtalan az eszébe sut de semminek nincs köze már a puncshoz.
OFF Topic3 -
Jazzy
tag
Kezd eldurvulni a topic ejnye-bejnye!!
-
bélanéni
őstag
jut eszembe, mi lesz, ha a jó VIRÁGFÖLBE puncs(i) szőrt ültetünk?
MUFFKÁTLI! nesze neked rózsa! -
KovacsUr
addikt
Azaz (1)-ből nem következik (2) :D
(1) A->B
(2) !A->!B -
bélanéni
őstag
én ''érintőlegesen'' már pedzettem a témát az anális szexnél! :DD :DD :DD :DD :DD
-
tocsa
senior tag
Új ötlet:
Változtassuk a topikcím utolsó betűjét i-re, és akkor egészen más vizeken folytatódik a kalandozás. -
bélanéni
őstag
tocsa: fúúúújjj , ez gusztustalan és közönséges.
-
-
bélanéni
őstag
vagy:
(ugyanaz a házaspár)
férj megjön fáradtan a melóból. nem akar mást, csak ledőlni a BigBrother elé, és csak szitkozódni. csörren a telefon.
- Asszony, ha engem keresnek nem vagyok itthon!
- ...hallo. a férjem itthon van.
- Nem megmondtam, hogy nem vagyok itthon?
- Nem téged kerestek!
:DD :DD :DD -
bélanéni
őstag
tocsa: van másik poén is ezzel kapcsolatban:
Szőke nő hazaér a férjecskéjéhez a városi vezetés vizsgából. Kérdi a férj:
- asszony má' megin meghúztak? mire a nő:
- meg, ketten is, de legalább megvan a jogsim! :DDD -
bélanéni
őstag
ja, meg több a meglepetés :DDD
-
bélanéni
őstag
egyszer meg kéne kostolni a puncsmálnát. az jó lehet
-
Tompo
aktív tag
Nagyon felpörgött a topik :))
-
bélanéni
őstag
szerintem meg nem bírta elviselni hogy itt okosabbak is vannak nála. beszólt egy nagyon okosat. hú ezt nem hagyhatjuk annyiban.
és ti már ittatok meggymálnát és kólamálnát?
engem egyszer megkínáltak. ''természetesen kérek''-mondtam, mert még nem ittam és kíváncsi voltam az ízére, szinére stb... erre kihoztak meggyszörpöt, amit utálok. utána jöttem rá, hogy persze: faluhelyen málnának hívják a szörpöt. a kólamálnánál már nem dőltem be. -
HEBI
senior tag
Nem tudom, mit nem értetek.
Kóla, ez világos, erről mindenki tudja, hogy miből van.
Zsemlye (vagy mi), na erről is tudjátok.
Akkor most képzeljétek el a kettő egymás mellett, majd a zsemlét a kóla felett és végül a zsemlét a kólában.
Természetesen nagyon kicsi zsemléről és nagyon nagy pohár kóláról képzelgünk.
Összeállt a kép?
Nekem nem :))) -
McJames
senior tag
válasz
KovacsUr #104 üzenetére
Ha nem ártalmas (az emberi egészségére), akkor hogyan is neveznéd a tagadószó nélkül? :)
Jó tudom persze, hogy ez hogy megy. Csak az elv egy kicsit ''gázos'': használjuk, mert még nem okozott kárt... A szegény ember(iség) vízzel főz, azaz nincs elegendő pénz mindenre...
Na, ez aztán bizalomgerjesztő. Köszönjük. Nyám-nyám... :) -
HEBI
senior tag
Elolvastam, annyi a hozzáfűznivalom a dologhoz, hogy szeretem a puncs fagyit.
Ja és amikor sok kólát ittam, akkor letörött egy fogam a zsemlétől. :DDD
Most megint sok kólát iszom. Várom mi lesz. -
bélanéni
őstag
''a rózsa meg a trágya már megvan. de virágföldet milyent?'' húúúú
-
bélanéni
őstag
az hát.
szerintem is nagy királyság ez a prohardver fórumozás. a legjobb.
jót tesz a téli depressziónak.
nekem még az a topic teccett, hogy ''Hogy lehet a 850-es duront nagyon meghúzni''. pályázhatna a best topic-címre. de a Virágföldest semmi nem tudja lepipálni, az nagyon ott volt. -
tocsa
senior tag
A topikcím megvan olyan jó, mint a virágföldes. Hiába. Ezért járok én ide.
:D
PH fórum a legnagyobb királyság a neten. Mindig felvidulok. -
bélanéni
őstag
szerintetek is ez az évszázad leggyorsabban növő topikja? legalábbis nekem igen, amiben én is aktívan résztvettem :DDD hiába, kevés most a meló a hivatalban.
-
bélanéni
őstag
nagyon állat lehet ez a betegség. mér nem úgy hívják, hogy kólacsipszhambipizza-kór? sokkal könnyebb leírni + megjegyezni.
-
Jazzy
tag
Arra is vigyázni kell, hogy mit raksz a puncsba!! Ha sok rumot az jó, mert abban van a vitamin :))
-
bélanéni
őstag
igen, ha puncsot raksz a tetejére, úgy a legjobb nyalogatni... természetesen a fagylaltot.
-
bélanéni
őstag
tényleg, miből is van a puncs? :D
-
bélanéni
őstag
csak az análist engedélyezi?
-
Szalma
őstag
-
bélanéni
őstag
hát, ja , nem azért öltek annyi pénzt az ''E''-k kifejlesztésébe, hogy utána meg kaját áruljanak a boltba! :)
-
bélanéni
őstag
hát ja, így az iraki atom + bio + vegyi fegyvertámadások küszöbén nem hiszem, hogy kólától fogunk megdögleni! :DD :D
-
tocsa
senior tag
A hivatkozott írás környezetét (visszalinkelve) elolvasva ez is pontosan kiderül. A majdnem 400 EU-s E adalékanyagból 90 nem engedélyezett Magyarországon. A jelölés is EU-s eredetű, ezt már átvettük. De ha belépünk az EU-ba, akkor a nem enegdélyezett 90 adalékot is (jó kérdés, hogy vajon miért nem enegdélyezett) autómatikusan enegedélyezzük.
Egyébként az írás valóban egy szélsőségesebbnek mondható irányzatot képvisel, túlzással hisztériakeltésnek is nevezhető, de azért valószínűleg érdemes egy-két dolgot megszívlelni. -
tomcs
őstag
talan ez azert van mert a megvizsgalando lehetosegek szama eroterljesen kozeliti a vegtelent, ugyanakkor a kutatasi kapacitas inkabb a 0-hoz van kozel es gyakorlatilag azt hogy teljesseggel artalmatlan szinte lehetetlen bebizonyitani.. ellenkezojehez meg eleg egy jol kikiserletezett eset. osszessegeben ennyi -bar durvan hangzik- de belefer.
-
bélanéni
őstag
ki is írta, hogy kólától elhízott embert még nem látott?
lehet hogy ő még nem látott, de attól még van olyan.
az egyik ismerősöm csak kólát iszik + pizzát zabál + hamburgert + csipszet . aztán nem egy sovány kölök. :DDD -
KovacsUr
addikt
Soha, semmiről nem bizonyosodik be, hogy ártalmatlan. Csak az bizonyosodhat be, hogy valami ártalmas (azaz van kimutatható összefüggés a fogyasztott mennyiség és valamely megbetegedés között)... De nem hiszem, hogy ez lenne jelenleg a legnagyobb rizikó az egészségedre nézve :)
-
McJames
senior tag
A sok (de nem túl sok) sör megoldja - sajnos tapasztalat. Volt olyan év, hogy a folyadékfogyasztásom nem volt normális - a munka mellett egyszerűen elfelejtettem inni - ezért kb 2 évig évente 2-4 alkalommal elindultak. Hát, nem kívánom senkinek.
Igaz, a napi egy üveg sör orvosi értelemben már alkoholizmusnak számít, de hát ez kit érdekel... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest