Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Jól számoltam ugye, hogy ha 30-án eladom a 2027/I papírjaimat, és 2029/I-be transzferálom, akkor már 2029/I első kamatfizetésekor cirka 0,6% pluszban vagyok, és utána egy hónapig a 11,75%-os kamaton kamatozik a pénzem? Hátránya, hogy plusz két évig nem válthatom vissza büntimentesen a papírokat. Van még bármi előnye a 2029/I-nek 0,6%-os kezdeti előnyön, és az egy hónap emelt kamaton kívül? Ha nem akkor lehet nem szórakozok az átváltással.
-
kentucky
őstag
Fu de irigy vagyok az előző PEMÁP kötvényesekre
Nagyon idegesít, hogy nem jött meg időben a pénzem és nem bírtam berakni, csak PMÁP-ba.
-
kentucky
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
kentucky
őstag
Random Capital-nél kb. mennyi idő amíg ellenőrzik a nekik feltöltött dokumentumokat, ami nyitáshoz kell?
-
kentucky
őstag
Köszönöm a válaszokat. Attól független, hogy elindítottam a nyitást, bemehetek személyesen megcsinálni?
-
kentucky
őstag
Ügyfélkapus MÁK számlanyitást csináltam tegnap, de nem kaptam se akkor, se azóta semmilyen emailt, csak ügyfélkapu tárhelyén van egy visszaigazolási nyugta. Kellett volna emailt kapnom, hogy megkapták az adatokat, és majd elbírálják a számlanyitási kérelmet? Csak azért kérdem, mert elvileg jól adtam meg az email címemet, de ellenőrizni szeretném magamat.
-
kentucky
őstag
válasz
stingy2 #63052 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A havonta félretett pénzhez nem szeretnék nyúlni, legalább addig amíg a nagyobb PMÁP kötvény 5 éves futamideje le nem jár. Végső cél ingatlanvásárlás lenne, most is az lett volna, de katasztrofális a helyzet a környékemen, így egyelőre kimarad, de a pénzemet sem szeretném addig úszni hagyni. A diszkont kincstárjegyek hozama egyébként, csak most ilyen magasak? Csak azért kérdezem, mert nem érné meg folyamatosan ezeket venni, és visszaforgatni?
-
kentucky
őstag
Sziasztok!
Egy nagyobb összegből szeretnék most 5 éves PMÁP-ot venni. Emellé havonta MÁP Pluszt venni mennyire célszerű? Van jobb megtakarítási eszköz MÁP Plusz helyett, ahova havonta tudnék belerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest