- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
PredatorZoli #96665 üzenetére
lehetséges, ahhoz viszont vsz. mikromenedzselni kell a költéseket, amire én spec. nem vagyok képes sokszor (lehet kövezni a megtakarítós topikban), tehát nem fogok rendszeresen háromféle boltba elmenni amikor épp xyz termék 4 napig leértékelt. nyilván ha erre szüksége van valakinek (mert másképp nem jön ki a matek), akkor ezt meg kell tennie.
sok múlik az ingatlan üzemeltetési költségén is, a mostani "sokat fogyasztók kompenzálják a keveset fogyasztók energiadíját" rendszerben bele lehet futni nagy költségekbe, plusz ott vannak a lakás-, gk-, életbiztosítások díjai (csak biztosításra gondolok, nem UL-re), sőt ahogy az eü-ellátás romlik évről évre, úgy a magán-eü-biztosítás is, erre szüleim az allianztól fejenként 25-28k körüli ajánlatot kaptak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest