-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
válasz Oppenheimer #91846 üzenetére
Mindig hónap utolsó napjának záróárán veszek. (mivel nyilván nem tudom mindig pontosan elkapni a zárót, ezért ez olyan +/- pár tized %, ami hosszabb távon kiegyenlítődik.) Régebben próbáltam "okoskodni", de ráfizetés lett a vége: elment az ár én meg lekéstem a vételt. Pl ott a múlt hónap: dec.30-án IEF vétel, jan.03án meg már gap-pel nyitott felfelé, és ha várok, hogy "majd visszamegy" és akkor veszek: hát azóta sem ment vissza.
#91850Ixion77
Nem ebben bízok . Inkább úgy fogalmaznék, hogy most ezt dobta a gép. És tényleg...#91853Oppenheimer
meg ez a "stat." egész évre írja a 90%-ot, én meg mindig csak egy hónapra látok előre (ami aztán vagy bejön, vagy nem )[ Szerkesztve ]
INTJ
-
Ixion77
addikt
válasz Oppenheimer #91846 üzenetére
Van egy az utóbbi hetekben felkapott statisztika, mely szerint ha a mikulás rally pozitív, a január első 5 kereskedési napja pozitív, és január pozitív, akkor szinte mindig pozitív az egész év is.
Csak tippelek, de lehet hogy ebben hisz bízik Stingy is."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500