- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz Yellow73_a #86128 üzenetére
Ezen az időtávon a MANYUP ment 3x-et, egy sima S&P500 meg 5x-et. 10M tőkére lett 30M vs 50M. Igazad van, nem nagy különbség, csak 20M. A MANYUP-os alapkezelők jobban értenek hozzá, egyébként is egy S&P500 index ETF B&H elég bonyolult dolog.
-
bozsokiandra
tag
válasz Yellow73_a #86128 üzenetére
Én sem teljesen értem, hogy az önyp-t miért tartják olyan rossznak (a sok évtizedes elkötelezettségen kívűl).
A befizetésekből ugye lejönnek a költségek, de azt bőven kompenzálja az adókedvezmény.
A már bent lévő összegre én nem találtam semmi külön költséget. Először arra gondoltam, hogy biztos pl. az Erste önyp nagy költségű erstés alapokba fektet így elrejtve a költségeket a tagok elől. De megnéztem az éves beszámolót ahol tételesen fel van sorolva minden. Egyedi részvények, kötvények, etf-ek voltak.
Egyetlen erstés alap volt az is az ingatlan alapjuk.
Így azért annyira nem tűník nekem rossznak, vagy valamit nem vettem észre?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla