-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
A matematikában az a szép, hogy egy elég egzakt tudomány, a műveletek ugyanazokat a relációkat mutatják, függetlenül attól, hogy 1 millióval, vagy 1 milliárddal kalkulálsz. A kisebb mindig kisebb, a nagyobb pedig nagyobb marad, attól függetlenül milyen nagyságrendben számoltál.
Nekem sincs elfekvőben több 10 millióm, mégis kisebb összegnél is eszembe jut végiggondolni, végigszámolni a rizikókat.
Persze lehet hogy a matek végeredménye az, hogy összegtől függően azt mondom kényelmi okokból elhanyagolható a különbség, de legalább vettem a fáradtságot a végigmatekozásra, aztán az én saram, ha nem jön be.
Hinni meg a templomban szoktunk, nem a pénzpiaconott utánaszámolunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest