- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Amiga A500 - A régi barátnő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
Paxker315 #127303 üzenetére
S&P500-at nem igazán szokták benchmark-nak venni, szinte sehol, ahol bármilyen bef. alapot tukmálnak, mert nem lenne olyan időszak, amikor a saját "sz@rjuk" hozta, netán túlteljesítette azt...
Ezek pl nem rossz benchmark-ok az elmúlt 2 évre (vagy akár hosszabb távra is) megfelelő devizában denominálva.
1. MAX (RMAX, ZMAX, CMAX)
2. PMÁP
3. S&P500
4. BTCNyílván ezek különböző kockázati szintek, mindenkinek a saját eszközosztályának megfelelően.
-
tototos
addikt
válasz
Paxker315 #127303 üzenetére
Az egész azzal indult, hogy kellene valami ingyenes számlacsomag, ami mint kiderült csak új ügyfeleknek van, régiek fizessenek szépen. De mivel elég nagy összeg a fizetésem, lehetek prémium ügyfél és hogy az miylen jó lesz nekem és nyissunk mellé értékpapír számlát. Mondtam, hogy nagyon jó úgyis akartam ezzel foglalkozni már. Mutatta, hogy NYESZ TBSZ ott vannak az alapok miylen szépen hoznak és ha berakok havonta x összeget akkor visszatérítést kapok év végén, amivel majd a számlavezetési 1500ft-om kiegyenlítődik. Mondtam, hogy én S&P500 ETF-t akarok majd vásárolni, azt mondta hogy felhívja egy kollégáját mert ő nem tudja ezt lehet-e. Felhívta, mondta, hogy lehet de ahhoz a besorolásomon kell változtatni hogy nagyobb rizikót is választhassak. Itt abba hagytuk a beszélgetést, kár hogy nem az egész ügyletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux haladóknak
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- VR topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5500 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged