Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Tyson5 #121256 üzenetére
Fene tudja, hogy jó-e, ha van az albérletben mosógép.
Én szerencsés voltam, fiatalkoromban 11 évig használtam egy elöltöltős alsókategóriás Indesitet újkorától fogva, soha nem volt baja, igaz nem kellett sokat mosnom.
De egy más által már összekoszolt, lelakott mosógépbe nem nagyon lenne gusztusom bepakolni.Lelakott mosogatógépet pucoltam már ki, nem volt jó élmény, inkább később se használtuk.
De a saját mosógép is lehet szívás, az előző albérletben csak felültöltős fért el, ezért azt kellett venni. Nem szeretem, közel sem olyan jó, mint a régi elöltöltős volt, de ha már megvettük, azóta költöztetjük tovább magunkkal, hiába lenne most már hely elöltöltősnek.
De amíg működik, addig nem éri meg lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 256GB NVMe gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás / Intel i9-9880H / 16GB ram / 512gb SSD / 4GB Radeon / RETINA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest