Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
steve@prhw
üzenetére
Kimondtad a kulcsszót, kompromisszumokat kell kötni. Te nem kötsz, mert gyűlölöd Pestet.
Én is gyűlölöm. Mégis ahogy alakult az életem, már másodszor költöztem vissza ide. Nyilván ha a távolból gyűlölködöm, nem tudom megvalósítani azt, amit szerettem volna.
Egy szót sem ejtettem arról, hogy csak a pénz és az elismertség számít. Nagyon nem, viszont jelentősen megkönnyíti az életet. Teszem hozzá, ebben a mocskos embertelen városban ismertem meg életem párját.
Az irreális álmok kergetését én is károsnak tartom, viszont sokszor ami elsőre irreálisnak tűnik, esetleg kiderül hogy mégsem az
Ha egyáltalán semmit nem teszel érte, akkor természetesen irreális marad. És természetesen nem arra gondolok ezzel, hogy lottóötös meg találsz a János-hegyen egy aktatáskát tele dollárral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Indul a ChatGPT Health
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha egyáltalán semmit nem teszel érte, akkor természetesen irreális marad. És természetesen nem arra gondolok ezzel, hogy lottóötös meg találsz a János-hegyen egy aktatáskát tele dollárral.