- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
steve@prhw
üzenetére
Kimondtad a kulcsszót, kompromisszumokat kell kötni. Te nem kötsz, mert gyűlölöd Pestet.
Én is gyűlölöm. Mégis ahogy alakult az életem, már másodszor költöztem vissza ide. Nyilván ha a távolból gyűlölködöm, nem tudom megvalósítani azt, amit szerettem volna.
Egy szót sem ejtettem arról, hogy csak a pénz és az elismertség számít. Nagyon nem, viszont jelentősen megkönnyíti az életet. Teszem hozzá, ebben a mocskos embertelen városban ismertem meg életem párját.
Az irreális álmok kergetését én is károsnak tartom, viszont sokszor ami elsőre irreálisnak tűnik, esetleg kiderül hogy mégsem az
Ha egyáltalán semmit nem teszel érte, akkor természetesen irreális marad. És természetesen nem arra gondolok ezzel, hogy lottóötös meg találsz a János-hegyen egy aktatáskát tele dollárral.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Filmvilág
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha egyáltalán semmit nem teszel érte, akkor természetesen irreális marad. És természetesen nem arra gondolok ezzel, hogy lottóötös meg találsz a János-hegyen egy aktatáskát tele dollárral.