Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
még nem eléggé állt össze az álmom.
végülis nincs másálmom így fiatalon, mint hogy később jó életem legyen, szerető feleségem, és esetleg majd szép és okos gyerekeim
persze van más álmom is, például az hogy megtanuljak normálisan gitározni, vagy hogy a klánom egyszer clanbase kupát nyerjen, stb...
de ezek elég kis kaliberű dolgok.
életem álma végülis az hogy szeressen valaki, és énis szerethessem, és ez most beteljesülni látszik. (meglátjuk mi sül ki belőle)
-
NorbArt
csendes tag
Az álomom?
Olyan dolog megszerzése amit nem lehet pénzen megvásárolni...
Azt hiszem az ilyen álmok a legnehezebben elérhetőek...
Nem akarok halmozott pénzhegyeket, 600nm -es házat 6 literes autót....
Szeretnék egy családot akik feltétel nélkül szeretnek, mindíg hazavárnak,
függetlenül attól hogy milyen kocsival járok, és mennyi pénzünk van...
Mindegy hogy hol lakunk , de azért mégis csak jobb lenne Bp-n kívül egy pici házban.
Ha már nem kell gondolkozni azon hogy hányszor ehetek egy héten húst,
vagy autóval esetleg busszal menjek, vagy hogyan fizetem ki a fűtést télen akkor nem mindeggy? -
Hmmz
senior tag
Észrevettétek hogy többen nem mondják el a legnagyobb álmukat?
miért is van ez?
én is ilyen vagyok...
de itt van egy nagyon közeli a legnagyobbhoz
Bővebben: link -
trenzit
tag
Életem álma, hogy vezethessek egy Formula-1-es autót, normál tempónál

-
Juve
aktív tag
válasz
steve@prhw
üzenetére
Sajnos, különösen igaz ez a magyarokra, nem tudunk semminek sem örülni. Magamon is ezt látom....ha elérek vmit, amit nagyon akartam már és dolgoztam érte, akkor örülök neki egy kicsit, aztán már hajtok is a köv. célért.
A témához hozzászólva, első és legfontosabb az egészség (anélkül a többit nem élvezhetem
), NE kelljen Bp.-n élnem (ezt sikerült elérnem....amunkám már nem oda köt...csak a suli kötött oda
; cél kipipálva
), családi ház...vmi nyugis biztonságos helyen, egy nagyobb kocsi nekem ami képes haladni is ha kell (tehát 2,5 3.0 TDI, mert drága benzin
), aztán hogy a magáncéges terveim bejöjjenek. + egészséges gyerek(ek) ........ -
Tithian
őstag
Célom, hogy (szinte) mindig boldog legyek. Igazi álmom nincsen, azt naív lenne várni, hogy egy napon majd mindenki észhez tér, a globális problémák megszünnek, az emberi hülyeségre épült kizsákmányoló rendszerek pedig összeomlanak.
Ami nem rajtam múlik, azon nem emésztem magam, ami rajtam múlik, azt pedig megteszem. Ha sikerül, sikerül, ha nem, hát nem, de nem lesz okom hibáztatni magam. -
Papa-Georgo
senior tag
Én egy bantu néger törzs mellett is jól éreznémmagam, elzárva a modern világtól.
Tulajdonképpne, csak annyit szeretnék, hogy legyek egészséges, ne legyen komolyabb problémám.Szeretnék egy családot is, de az majd úgyis jön.
Sajnos, nagyon rossz volt végignézni, azt, hogy a legjobb barátom 17 évesen
agydaganatot kapott, és próbált küzdeni ellene. Végül szerencsére, rendbejött, de komoly ára volt. -
tildy
nagyúr
Egészség , boldogság, kis faházikó a hegyekben, nagy réttel , duo discus felszállómotoros vitorlázó repüléppel, ennek hiányában 2 db siklóernyővel.
És annyi anyagi bevétellel , amiből magunkat illetve két lurkót fel bírunk nevelni. Nem kell sok, kajára és ruhákra jusson + néhány apróbb dologra. Ha lurkó nem lenne, akkor akár 100E ft is elég lenne kettőnknek...
Én nem vágyom luxusra, egyedüi ''luxusunk'' a repülés, mert abba nagyon beleszerettünk.
Amennyiben a fenti nem teljesülne, akkro egy lakatlan szigetet kérünk , némi kókuszpálmával, és halfogási lehetőségekkel....
[Szerkesztve] -
supercow
őstag
sikerüljön az utolsó tervem - 35 évesen nyugdíjba vonulok
(mellesleg úgy érzem menni fog)
-
bali79
tag
bölcs mode ON
Kívánni max. az egészséget érdemes, a többiért tenni kell!
bölcs mode OFF -
fügike
senior tag
Mivel aránylag jó helyzetben vagyunk az asszonnyal - van lakás, autó (hitelre, de tudjuk fizetni), jó melóm - neki meg rossz, de VAN! -, így nem sok maradt. Szeretném megmutatni neki a tengert, mert még nem látta. Görögoszág, Horvátország, Kréta, ilyesmi. Meg persze létbiztonság - minden elképzelhető válfaja.
-
steve@prhw
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Erről beszéltem. Bizonyos fokig természetes, és az ösztöneinkből fakad a birtoklási vágy, ezért nehéz leküzdeni is.
Például azért érzi magát ''nagyobbnak'' valaki, mert a neve előtt ott a dr, vagy a háza előtt ott az új autó, lényegileg mindegy, ha ''betegesen'' (értsd: mindent és mindenki mást képes feláldozni érte, átlép embereken, stb).
Az tény, hogy a magyar ember (is) hajlamos kölcsönért rohanni, ami hosszútávon nagyon veszélyes. Fillérekért kapsz új autót, és lehetsz nagy legény, azonban mire a kölcsönnel végzel, jó esetben lesz egy felét érő ''göncöd''. Rossz esetben elveszik korábban, és a befizetett pénzed is buktad...
''Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér'' - nagy igazság... Az egy dolog, hogy én mit szeretnék, egy teljesen másik az, hogy mik a lehetőségeim. Szvsz én kicsit pesszimistább vagyok a kelleténél, de nagyon sokan túlzottan optimisták. És a bank nem kérdez sokszor...
(Úgy látom - szerencsés kivételektől eltekintve - diákkorban még világmegváltó szándékú emberek gyorsan nagyot koppannak az emberi kicsinyesség, a rosszindulat, az irigység, illetve a bérek és az árak viszonyának alaposabb megismerése után.)
Talán azért is, mert 11-12 éves korom óta aktívan besegítettem szüleimnek, tisztában vagyok a pénz értékével. És nem boldogít az, ha valamim új, drága, stb. Hasznos legyen számomra, lássa el a feladatát, és kész. Nem akarok ilyen dolgoktól függni (például a legújabb autó, a leggyorsabb gép, a legdrágább cuccok).
Ezért is írtam: nyugodt élet az álmom. Rohadt jól tudom érezni magam a szőlőhegyünk végében szalonnasütés közben... Séta a Lővérekben, vagy egyszerűen egy nagy beszélgetés Kedvesemmel, és már kész is a boldogság. A gyerkőcökről már ne is beszéljünk... Szvsz nem sok szebb dolog van a világon... -
TexT-BoY
addikt
válasz
steve@prhw
üzenetére
''És pusztuljon ki az irigység meg a birtoklási vágy''
A mentalitással van a baj... Mindenki halmoz azon izgul hogy legyen valami amit letehet az asztalra ( ezért van a rengeteg kölcösn stb)...
Aztán rájönnek az emberek 40éves korukra hogy hopp van 20millio kölcsönöm egy lelakott házam meg valami autoszerüségem... Mellesleg a gyerekem 20évesen a 2lurkot hotzza a világra...
Én ezt a helyzetet szeretném elkerülni... Biztos hogynem lesz házam nem lesz semmi oylan cuccom ami felhalmozodott... Nem fog érdekelni szeretnék minnél gyorsabban minnél több tudást felhalmozni és megtalálni az IGAZIT... HA elég eszed és kitarto családodvan ugyis meglesz minden... de nem a magyar emebr felvesz 20milla lakáskölcsönt csakhogy oda legyen irva hogy az ingatlan az övé... ÉS?
lehet hülyén fogalmaztam majd megprobálom még1 leirni a lényeget de Mentalitással bajok vannak az tuti -
steve@prhw
őstag
Az a legnagyobb gond az emberekkel, hogy nem tudják értékelni, amijük van. Mindenki panaszkodik, hogy rohadt sz@rul él, az utak meg tele vannak új autókkal (többször is számolgattam nyugis forgalomban a szembejövő autók rendszámait, eredmény? Kb. ugyanannyi I-s vagy újabb, és H-s vagy régebbi autóval találkoztam, vasárnap du., 86-os főút, tehát a cégautók nem voltak jelen...).
Tök mindegy, mid van, ha nem tudod értékelni! Láttam én nagyon boldog sérült (szellemi és/vagy fizikai) embereket, kiskeresetű embert, nehézsorsú családot, akik tényleg élvezték az életet... Sokan pedig egy baleset / káreset, stb. után jönnek rá, hogy mi mindent vesztenek el. Én csak arra vágyom, hogy ne legyek ilyen helyzetben. (Hogy is mondta Zorán? ''Hogy tudd, egy pohár víz mit ér, ahhoz hőség kell, ahhoz sivatag kell...'')
Életem egyik legmegrázóbb élménye egy közelben lakó vállalkozóval folytatott beszélgetés volt (pedig nem én voltam a partner, édesapám mesélte el, de neki is folytak a könnyei). Az illető felesége meghalt rákban, és néhány évre rá kiderült, hogy ő is beteg. Ezt úgy tudtuk meg, hogy mesélte, társkereső hirdetéseket nézeget. Azért, hogy anyát találjon a két kamasz gyermekének! Hiába kezelték külföldön milliókért, a rák győzött...
Én csak nyugalomra vágyok. Párommal az egy évünk alatt annyi mindenen keresztülmentünk, amennyin sokan egy életben sem... Nem érdekel a csillogás, a fényűzés, az azonban idegesít, hogy igencsak lassan gyűlik a leendő családi ház ára.. És akármilyen sablonos, nagyon tudnám értékelni. Mindenki hagyjon békén bennünket, ne féléves szerződésekkel dolgozzak, épüljön fel a házikó, és persze az egészség...
(Volt egyszer egy kísérlet, ahol a résztvevőket két csoportra szedték, mindkét csapatnak ötféleképp be kellett fejezni egy mondatot:
-A csoport: Nagyon boldog vagyok, hogy nem....
-B csoport: Milyen jó lenne, ha...
Az első csoport tagjai boldogabban, elégedettebben jöttek ki, míg a másik csoportbeliek elkeseredtek... Ennyi. Tudjunk, merjünk örülni annak, ami a miénk. És pusztuljon ki az irigység meg a birtoklási vágy.. (Ez már nagyon utópisztikus, sajna...)) -
törölt tag
jut eszembe,3 kívánság lehetősége
első kívánságom tuti az lenne,hogy legyen még 10 -
törölt tag
egy saját fodrászat,ami persze sose lesz de szép álom.És ne kelljen megváltoznom sem külsőleg sem belsőleg a későbbiek folyamán.ja,meg egy vízágy
-
Sidaries
őstag
Az én álmom egy DeLorean! Örghhhh.
-
ossa
tag
egyszerű uraim!
egy audi (lehetőleg s4-es)
ossa -
Protezis
őstag
Életem álma, hogy az álmaim néha valóra váljanak.
-
AMD Power
titán
Az én álmom egy Brit állampolgárság , és Skóciába a tenger parton egy kis ház egy szép Volvóval!
De ami reálisabb az egy saját számítógépes cég vagy egy számítógépes bolt. Meg persze két gyerek egy szerető feleséggel!
-
Lauro
tag
Az én álmom találni egy olyan nőt akibe 20 év múlva is szerelmes tudok lenni és ő is belém.Olyan állás ahol nem parancsol senki és nem akarnak állandóan megfúrni.Szeretnék vízparton lakni ahol el tudok vonúlni néha az emberek elől.Két egészséges gyermek.
-
Loha
veterán
Hosszatuvra pedig az az almom, hogy az emberiseg vegre lecsillapodjon es beke legyen mindenhol, ne legyen tobb artalmatlan halal. Tudom, tudom sablon duma de engem mindig elborzazt ami a vilagban folyik...
Fogadok, hogy ezt szépségkirálynő választásra gyakoroltad
Ártatalan áldozatok mindig is lesznek, ha másból nem balesetekből. -
x_o_n
veterán
egyszer az életben ne kelljen azon idegeskedni hogy miböl fizetem ki a számlákat.....
-
Lord Zero
addikt
életem álma: felébredni
-
TexT-BoY
addikt
Nem vagyok buzi... Sőt...
Az hogy haverral élek nem azt jelent hogy análisan szeretkezek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akorr ugy irom hogy haverokkal azok barátnőivel és a barátNŐMMEL igy ok?
csakhát akkor jön a bonyodalom.. keress 3 jo csajt meg mindne áááh sok a melo vele...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább eggyészakás kalandok
Tivus: belőlem elég 1 is... ugye?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy lesznek csak nem most
azért az alomban vannak még érdekességek:
nagy garázs NFSU styl life meg ilyesmi de gondoltam le sem irom mert hülyeség de elviselném igy az életet... csak legyen HEiNEKEM
[Szerkesztve] -
Club
őstag
De furcsa ez a topic....
-
adalbert1
veterán
Életem álmai: Szertő feleség és gyerekek, egzisztenciális biztonság, barátságos kertes ház, jó kocsi, siker, ill. később sikeres vállalkozás létrehozása.
-
TexT-BoY
addikt
Jelenleg hogy sikerüljenek a tanulmányaim és ne basszak el 1évet sem az értékes életemböl... ezenkivül 1álmom van a Váli dombságban felhuzni egy rönkházat és ott élni a 2 legjobb haverommal más nem is kellene...
-
Életem álma?
Együtt (egy fedél alatt) élni Szerelmemmel, olyan egzisztenciális háttérrel, ha hónap végén jön valami váratlan kiadás, ne kelljen az ''uzsorakamatos'' hitelintézetekhez fordulnom...
Ezen v.ok... Pár év múlva -remélhetőleg- eljutok ide... -
gregorik
senior tag
nálam 2004-2006 között érik be egy sor régi álom, sőt, majdnem az összes álmom:
-diploma
-körpanorámás saját ház az Alpokalján
-saját 6. kerületi lakás
-saját autó
-elég idő, egyedüllét, nyugalom regényírásra
-világkörüli út
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
életem álma v2: a jövő heti 3 vizsgámból legalább 2 sikerül

-
<MZ/X>
őstag
Nekem a rövidtávú álmom az hogy meg legyen a gyönyörű,új gépem és tudjak játszani olyan gammával aminek 800Mhz fölött van az igénye

-
sharpapa
senior tag
Az én álmom a következő: Svájcban élni, egy Volvo XC70-em legyen, reptéren legyen egy Cessnám, miközben én magam is Vadászpilóta vok.A ház egy jó nagy hegyen Basel mellett, rendes normális svájci szomszédokkal. Annál szebb és nyugisabb helyen még nem jártm, és szeretnék visszamenni, függetlenül attól h már hányszor voltam kinnt.
-
Csazsol
senior tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
A LEGfontosabb!
-
GombócArtúr
senior tag
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
lapa
veterán
''nem kéne ezt az egészet újrakezdeni valami más állatfajjal?''
valami ilyesmi. lehet, hogy betegen hangzik, de nem vagyok oda attól amit művelünk. még saját magam megszűnését is el tudnám fogadni.
[Szerkesztve] -
Csazsol
senior tag
Nagyon egyszerű: Gyermekemet látni felnőni, egészségben... CSAK ENNYI.
-
ShadowX
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Nekem csak részben sablonos. Szeretnék még barátnőmmel nagyon sok kellemes napot eltölteni (kb. olyat, mint az elmúlt hét)-->ez ergo nem álom, ert csak rajtunk múlik, illetve hihetetlen nagy álmom, hogy legyen szerencsém is. Szerintem két kezemen meg tudom számolni, hányszor volt szerencsém az életemben a 19 év alatt.

-
Andie
őstag
Szerintem az embernek idöröl idöre változnak az álmai. Föleg a rövidtávúak. De ha már ittvagyok, énis megosztom veletek :
Rövidtávú :
- egy 5 literes V8as mustang (lehetöleg fekete, cabrio)
- nyár végén valami fergeteges nyaralás, kárpótolva azért, hogy nem tudtunk hamarabb menni (bnöm próbaidös az új cégnél). Mondjuk Kanári szgtk, Seychelles, vagy ilyesmi. A lényeg, hogy napi 3 órát tudjak merülni.
- öszre végre kijutni külföldre dolgozni (usa, német o)
Hosszútávú:
- egy olyan országban élni és dolgozni, ahol pénzt kapok a munkámért, és ne kelljen éveket spórolni egy normális kocsira, házra.
- 40 éves korom után már nem dolgozni, csak amihez kedvem van, a kamatokból, jól menö vállalkozásból utazgatni, világot látni, élni.
- bejárni a világ összes fontosabb zugát, egy jachton, tengerröl.
- eltölteni néhány hetet egy lakatlan szigeten, valahol mindentöl távol, egy bombanövel (esetleg kettövel)
- egy aston martin, mondjuk v12.
Néhány elrugaszkodott, de igen nagy álmom :
- egy idegen bolygóra lépni (szerényen : Holdra, Marsra, nagyravágyóan : valami élővilággal is rendelkezőre, még ha nincsenek is inteligens lények)
- felvenni a kapcsolatot egy idegen civilizációval
- új lényeket létrehozni, génprogramozással. (Impossible Creatures)
Hát ennyi.
-
Sianis
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Vonat, esetleg stopp. Eddig két barátom mondta, hogy jönnek. Egy nem egésen teljes utat tervezünk, de Párizs és a szép Itália mindenképpen. Még nincsenek túl sok konkrétumok, de vay aug eleje, vagy közepe körül mennénk. Addigra sikerülhet megszervezni a dolgot. Amúgy lehet, hogy repülő is szóba jöhet, mert a fapadosok nagyon kedvező áron vannak, bár nem 10k a ''nagy'' utazás...
-
Sianis
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Lehet, hogy idén nyáron össze is jön!
-
Gero
tag
oktoberben egeszsegesen jojjon a baba
boldogan elni az aszonnyal, meg meg gyartani egy-ket gyerkocot
eleg love, hogy mindezt fedezni lehessen, plusz, hogy a csaladomat es a heverokat is surun meg tudjuk latogatni -
Sianis
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Európai körütazás, egy szál hátizsákkal.
-
amargo
addikt
Én per pill azt szeretném, hogy Kedvesem vizsgáinak eredménye továbbra is jól sikerüljenek!
És, hogy ebből a hétvégéből pár órát kitörülhesek..
Tartottunk egy loser hétvégét.. nem önszántunkból.. bár ilyen is kell
gondolom -
_seth_
veterán
Olyan 6 éves terv:
diploma, kocsi
egy jó melóhely pár évre
boltvezetői papír
saját vállalat
ház+család(feleség, gyerekek (2 szeretem a kis apróságokat
)) -
burgatshow
veterán
Nekem egyenlőre 4 rövidtávú álmom van és hála istennek mindegyikre van kilátás!
Az egyik, hogy a nyári melópénzemből meglegyen az új gépem,
elmenjek sikeresen nyelvvizsgázni
eltudjam kezdeni a jogosítványt
ill. hogy minél jobban átmenjek az érettségin két év múlva.
Hosszútávon pedig,
olyan munkahelyem legyen amit szeretnék (webprogramozás, webgrafika, sajtó)
család
ház
kocsi
normális élethez elegendő pénz..
-
T. Almeida
senior tag
- A leendő kisgyerekem egészséges legyen.
- Annyi pénzem legyen, ''amennyi kell''. -
<MZ/X>
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Szerintem ez így természetes.
-
<MZ/X>
őstag
Életem egyik álma hogy nyissak egy jól jövedelmező éttermet Szentendrén vagy máshol.És hogy legyen pár gyerekem+ház+koocsi+a legűberebb gép
-
Sianis
addikt
Életem álma: Barátnőmmel összeházasodni, 2-3 gyerek, házikó, 2 kocsi. Másik pedig munkahely. Szeetnék az informatikai sajtóban elhelyezkedni. Nem olyan nagyszabású munka, de engem ez érdekel, ezt szeretem.
-
pacs
csendes tag
Életem álma...inkább álmai,mert nem kevés van : boldog és higgadt embernek lenni,aki soha nem fél,aggódik,csalódik(ez elég ritka manapság),sok igaz baráttal,sportos tökéletes alakkal és rengeteg tudással . Ez az egyik,aztán pedig hogy legyek gazdag, aránylag egy kicsit befolyásos ember,akit amellett kedvelnek is . Persze monhatjátok hogy a pénz nem boldogít de ki ne vágyott volna már rá, meg sztem csak embere dönti el,hogy tud e bánni a pénzével vagy csak elszórni tudja...
Végül az utolsó,aligha lehetséges álom, hogy szűnjenek meg a pofátlan,aggresszív,kihasználó,hazug emberek és legyen egy normálisabb világ ahol mindenki nyugodtan és boldogan él...... -
Husky
aktív tag
Az, amit ma délután is csináltam.
Annyi kiegészítéssel, hogy ne kelljen tudat alatt azzal foglalkoznom hogy mit kell csinálnom ahhoz, hogy holnap is ugyanezt csinálhassam.
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
ne ébredjek fel holnap.
-
Egon
nagyúr
Nagy általánosságban: legyek (én és a családom is) boldog és egészséges. Ha ez megvan, akkor már nagy baj nem lehet. Pl. igaz, hogy a pénz nem boldogít, viszont a hiánya boldogtalanná tesz, ergo ha bejön a kívánságom, nagyon csóró nem leszek...

Ha kicsit konkretizálni kell, akkor olyan életet szeretnék, mint amilyet Hugh Hefner él/élt (még ha meg is szólnának érte). Aki nem tudná: a fenti úriember a Playboy alapítója. -
GombócArtúr
senior tag
Tökmindegy, ha megvalósul, ismét valami más lesz, az életem álma. Vagy az olyan dolgok amikre nagyon sokat vársz hogy megéld, megszerezd, a valóságban nem is nyújtanak akkora élményt, örömet, mint amikor ábrándoztál róluk, hogy milyen jó lesz, ha neked lesz olyanod.
Egyébként szeretném ha huss, egyik napról a másikra frankón tudnék gitározni, az tök jó lenne, meg azt is szeretném hogy ne a szüleimmel kelljen együtt élnem. Meg az is álat lenne, ha olyan világban élnénk, ahol nincsen senkinek semmilyen értéke, így nem lenne értelme (nem lenne mit) lopni, így nem lennének sem gazdagok sem szegények. Persze ez nem fog bekövetkezni...
[Szerkesztve] -
Ne legyek ekkora loser. Ne legyenek önértékelési gondjaim. És ne sz**jam el az életem.
-
Damage
senior tag
Az életem álma egy nagyon szép álom, amiből nem kelek fel 2090-ig....
-
neongorack
senior tag
Nekem az az álmom, hogy a célokat amiket kitűztem magam elé azokat elérjem!
Sztem ez reális álom
-
c*
aktív tag
en 2 evet kernek . . .
-
MarKoo
addikt
Visszamenni több mint 1 évet az időbe.

-
LLKobe
veterán
Lehet hogy önző vagyok, de nekem legfőbb álmom és vágyam perpillanat hogy visszakapjam a barátnőmet.

-
_Blank_
senior tag
Egészségben, boldogságban gazdag, ugyanakkor kicsit őrült életre vágyom. Olyan dolgokat csinálni amiről mások csak álmodoznak. Kijussak az Usába vagy Canadába, és megkapjam a zöld kártyát valamelyik országba.

Végigszáguldani a Route66-on vmi oldsmobile kocsival.
Az összes látványosság megtekintése a világban...még sorolhatnám.
De ugyanakkor Kalandor által említett életmódot is preferálom, tudom kicsit ellenkezik az előbb említett dolgokkal, de én ilyen vagyok
. Valahogy biztos megoldanám.
[Szerkesztve] -
Don Vittorio
őstag
A nyugalom.
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
360-al kenni a Monzai célegyenesben egy F1-es autóval
-
Totyi
őstag
Mi az életem álma?
Az hogy boldog legyek!!-innentől nem számít semmi,mert ha boldog vagy;akkor jó az életed! -
oceanearth
őstag
nekem az az álmom, hogy bárcsak nem velem történt volna meg ez az utolsó 3 hónap.
mod: illetve bocsánat senkivel ne történjen hasonló
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), NE kelljen Bp.-n élnem (ezt sikerült elérnem....amunkám már nem oda köt...csak a suli kötött oda
), családi ház...vmi nyugis biztonságos helyen, egy nagyobb kocsi nekem ami képes haladni is ha kell (tehát 2,5 3.0 TDI, mert drága benzin
agydaganatot kapott, és próbált küzdeni ellene. Végül szerencsére, rendbejött, de komoly ára volt.
(mellesleg úgy érzem menni fog)