Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
Hát ezt meg honnan szülted?
Konkrét példával tudom bizonyítani az ellenkezőjét:
Mint írtam hétvégén a cégem rendezvényén voltam. Az egész úgy kezdődött, hogy a cég magyarországi alapítója bemutatkozott az újaknak. Elmesélte , hogy mi történt ebben a 13 évben, amióta behozta Mo.-ra. Majd bemutatta azt az embert aki a cégnél a legsikeresebb Magyarországon. Ő 4és fél éve csalakozott!!! És most nagyjából kétszer annyi jövedelme van belőle, mint annak, aki behozta 13 éve.
Ennyit a piramisjátékról, meg arról, hogy csak a felsővonal lehet sikeres. Ha ismernéd az üzleti tervet, nem mondanál ekkora baromságokat (ne haragudj hogy ezt mondom).
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy légbőlkapott információkat ne írjon ide. Ezért van ennek az egésznek ennyi ellenzője.
Inkább jó lenne, ha mindenki a saját pozitív, vagy negatív tapasztalatait írná.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16BIT ISA Kártya 286 proci + Cirrus Logic Chip
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest