- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
en nem mondtam, hogy a masik oldal volnek.. talan valahol sikerult megtalalnom az arany kozeputat, illetve en igy erzem.
eljarok rendszeresen edzeni, hogy ne legyek puhos, enyhe szoli, hogy ne legyek hofeher, ezen kivul ami plussz az a manikur lehet, de ugy gondolom, hopgy ez meg boven belefer... -
God Vazzeg
veterán
Jaja, a plázák pont ilyen helyek, ahol tele van minden ilyen emberekkel. Itt felénk (vidéken) ez még nincs annyira elterjedve, de gyűrűzik már, egy-két fecske már látható az égen
Egyébként nyáron én is magamévá tettem a lenvászon nadrág - szandál divatot, egy inggel nagyon kényelmes viselet. Remélem ettől nem lettem kevesebb a szemetekben -
Markgx10
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ezt már felfogtam (csodálkozol mi?
) Azt mondd meg, hogy miért linkelted, ahhoz a mondathoz, hogy: ahelyett, hogy ''okosabb lenne aztán hagyná, de csak mondja'' vagy valami ilyesmi volt ezt a buzi-e vagy számot? Erre válaszoljál légyszíves, mert nem akarok úgy maradni
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Várjál én egy szóval nem szidtam a homokosokat, tőlem nyugodtan lehetnek azok, én még csak nem is undorodom tőlük, egészen addig amíg nem kóstolnak be. Szerencsére vidéken még vagy nincsenek annyian vag én nem tudok róluk, de semmilyen konfliktusom nem volt eddig velük és valószínű nem is lesz.
Ja és mondtam, hogy finoman szólva is egyszerű vagyok, ezért mondd már meg nekem, hogy a fenti mondathoz, hogy jön a Belgának a dala. Tudod hüye vagyok el kell magyaráznod, ha már voltál olyan kedves belinkelni -
Boxer001
veterán
Vonjál, te dolgod.
Nekem a gyúrás nem feszengés, hanem sportolás, kikapcsolódás, nem is tudnám jól érezni magam nélküle.
Ez a buzis téma meg nálam olyan ''sajnos'', hogy hányinger...és akkor még szépen fejeztem ki magam. Emberileg semmi bajom velük, de mégis áááá...
na de vita nem fog ebből kialakulni no(hali Márk
)
[Szerkesztve] -
Tive
csendes tag
Á, hagyjuk nem igazán értetted szerintem, de én vagyok a hibás, rosszul fogalmaztam.
A középkorral jönni meg unalmas már, mint végső érv... na igen, a szocializmusban jól beleverték a fejekbe az inkvizíciót (meg a vallás a nép ópiuma című marxi tételt... na persze ez utóbbiban van igazság), nem beszélve a protestánsok több száz éves propagandájáról, amely szintén 100-szorosan, 1000-szeresen felnagyította az áldozatok számát stb. Persze könnyű erre hivatkozva rámutatni a mai vallásos emberekre, egyházakra: (ez esetben persze kimondottan a kat.-ra) tessék, látjátok, ha tehetnék most is ölnének.Ilyen alapon a francia forradalom, vagy a bolsevikok öldökléseit is fel lehet hozni példának: tessék ezek a balosok/liberálisok/ateisták mire képesek a haladásra hivatkozva, ha tehetnék most is megtennék ugyanazt. ;) Szóval ez az egész szöveg arról hogy az ultraliberalizmus egyetlen alternatívája a vallási diktatúra, kissé csúsztatás. De mind1, ez nem az a topic ami erről szól.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Igen.Valószínűleg , mert nincs szükségem rá, ezért nem is kell. A színtelen körömlakknak mi értelme van?
(Hót komolyan kérdem, az tény hogy az nem oylan, szal oké nincs benne semmi rossz.Meg gondolom erősíti a gyenge körmöt) Jó erős és hosszúra növő körmeim vannak.
Az már megitn msás tészta, hoyg a munkahelyemen csak a szolíd smink megengedettNem nehéz betartani
Kidus: oké értem. Nekem a sok gépszereléstől, és egyéb ilyen munkáktól naponta kéne festeni
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
tildy
nagyúr
Közel sincs hozzá. Boldog vagyok. Talán életem egyik legboldogabb időszakát élem most.
Monstre: tudom , hogy nem érted/értitek. Az ok többoldalról való : Család (mint írtam egyrészt sosem voltunk gazdagok(egyrészt nem engedhettük meg magunknak), másrészt nem az volt a minta, hogy anyukáma tükör előtt cicomázza magát) , a párom , és bizonyos dolgok amiket megtapasztaltam.
faster: Dehogy süt (szerintem). Abból nekem fullra csak az jön le, hogy ezt a vágyak utáni hajkurászást unta/utálta/ nem szerette meg.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. A válaszom ennyi. Vannak jó helyek, de nem biztos , hogy ami nekem tetszik az neked is tetszik és fordítva.Te pőedig kérlek ne erőltesd rám ami neked tetszik, ami nekedbejön, majd én eldöntöm, hogy ...
Igen vannak jó dolgok azon túl is , amiket én ismerek, és persze vannak azon belül is rosszak is jók is egyaránt .De engedtessék meg az nekem, hogy úgy éljek, oda menjek nyaralni és azt tartsam pozitívnak és negaítívnak is , amit én akarok.
Ettől függetlenül pl. örülök annak, hogy divoték egy helyen ilyen jól érezték magukat
papamaci:jó ötlet.
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
hát nemtom amikor vakbéllel bevittek kórházba vizsgált ember jobbról balról, aztán aszongya: ''jó, most akkor forduljon hasra és tolja lejjebb a nadrágot.''
hirtelen nem vágtam mivan, de amikor csattant a gumikesztyű hirtelen nem az ugrott be, hogy ''apám mekkorát fogok most élvezni''...
mindegy azé küggyé linket megnézzük miről szól. -
-
tildy
nagyúr
Attól függ hol borotválkozol.
Pl. ha a karodon, lábadon , mellkasodon, akkor igen. .Vagy én nem tudom.
Egyébként én is valamennyire divatszagot érzek a dologba.Sajnálom , hogy a topikban szinte mind ilyen fiatalok vagyunk, meghallgatnék és nagy öregeket, hoyg az ő fiatalkorukban mi volt.MErt most mondhatja bárki is, pla férfiak részéről, hogy még himbilimbije körül is borotválja, de kiváncsi lennék, időben 20 évet visszarepülve megtenné-e ezt, vagy az akkori szokásoknak megfelelően másképp tenne?
Csak példát hozok: sportolónők és a pamacs , főképpa keleti régióban volt a 80as években.
Egy kérdés, vajon ennyi idő kellett , hogy az ember ráeszméljen, hogy jobb az ha ninc sott, esetleg nekik eszükbe sem jutott? Hisz mindenkinek ott volt.
Komolyan kérdezem. És tényleg csak egy szimpla kérdés.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest